vitrinemasters.com
Ruim 1200 vitrines Gratis geleverd in Nederland en Vlaanderen Showroom open op afspraak
Bereikbaar van 09:00 - 17:00 uur van ma t/m vrij 073-6899580

Catalogus

Geactiveerde filters:
  • x Diepte: 40
Diepte maat
v

producten per pagina

producten per pagina

producten per pagina

Vintrinekast met opbergruimte.

Een vitrine met opbergruimte geeft het grote voordeel dat u bijvoorbeeld de doosjes van uw producten of verzameling in dezelfde kast kunt opbergen als waar de producten of verzameling vertoond wordt. U kunt deze zelfs helemaal op maat laten maken. Zo heeft uw vitrinekast de afmetingen die u wenst, hoeveel opbergruimte u wenst ,en de kleur en verlichting die u wenst. Vitrinekasten met onderkast worden waar mogelijk gemonteerd geleverd. 

Niet inbegrepen, los bij te bestellen

Waarvoor gebruik je een vitrinekast met opbergruimte?

Een vitrinekast vindt je bijvoorbeeld in musea, showrooms, winkels en in particuliere woningen. U kunt in iedere omgeving wel een vitrinekast plaatsen. Voor iedere toepassing waar u een vitrine wil combineren met opslag mogelijkheden is een vitrinekaste met opbergruimte ideaal.

Met LED verlichting komt de inhoud van uw vitrine nog beter tot zijn recht. De LED verlichting is te verkrijgen in diverse kleuren en kan geheel naar wens geplaatst worden. De afmetingen zijn geheel naar wens aan te passen. Hoog of juist laag, smal of breedt, het kan allemaal. Ook qua kleur is alles mogelijk. Een vitrinekast met opbergruimte is dus geheel op maat gemaakt.

Levertijd van een vitrinekast met opbergruimte

Bij Vitrine Masters hebben we vele soorten vitrinekasten op voorraad en ook maatwerk is binnen 10 tot 12 weken leverbaar.