vitrinemasters.com
Ruim 1200 vitrines Gratis geleverd in Nederland en Vlaanderen Niet goed, geld terug
Bereikbaar van 09:00 - 17:00 uur van ma t/m vrij 073-6899580

Modelbouw vitrine

Voor iedere verzamelaar is het geweldig om zijn of haar verzameling te tonen in een mooie kast. Deze vitrinekasten zijn te verkrijgen in alle soorten en maten. U kunt dus zelf bepalen hoe groot of klein de modelbouw vitrine wordt. Ook de kleur en het licht kunt u zelf bepalen.

 Verlichting van de modelbouw vitrine

U kunt kiezen uit de gewone halogeenlamp, maar u kunt ook kiezen voor mooie ledverlichting. De ledverlichting in de modelbouw vitrine kunt u dimmen, van tint veranderen en aan en uit schakelen met de handige afstandsbediening. U kunt uw verzameling dus altijd op het juiste moment mooi uitlichten. Bekijk ons aanbod.

beelden verzameling vitrine  verzameling vitrine

Toepassingen modelbouw vitrine

Voor iedere verzameling is een modelbouw vitrine te maken. Ook hebben we ruim 800 standaard maten in het assortiment. Er is dus voor ieder wat wils. Wat u ook maakt of verzamelt er is altijd een kast voor u te vinden en als hij niet standaard is maken we hem op maat.

Wij kunnen ons voorstellen dat voor dat u iets koopt eerst inspiratie wil op doen, of de producten eerst wilt zien eer u overgaat tot een bestelling. Het is altijd de moeite waard om een bezoekje te brengen aan de fabriek. Met deze service krijgt u een goed inzicht in de mogelijkheden. Wanneer u een kijkje wil komen nemen nodigen wij u van harte uit op de fabriek. Graag wel even vooraf een afspraak maken.

model auto vitrine  grote objecten vitrine

Levering van uw modelbouw vitrine
 

Omdat het een kwetsbaar product betreft beschikken wij natuurlijk over een bezorgservice. Er wordt met uitzondering van de Waddeneilanden door heel Nederland en het Nederlandstalig gedeelte van België GRATIS geleverd. Ook bij een internationale levering kunnen wij  u tegen een vergoeding van dienst zijn.

stenen verzameling vitrine  verzameling vitrine