vitrinemasters.com
Ruim 1200 vitrines Gratis geleverd in Nederland en Vlaanderen Niet goed, geld terug
Bereikbaar van 09:00 - 17:00 uur van ma t/m vrij 073-6899580

Bezorg Service Vitrine Masters

Service Algemeen

Service staat bij Vitrine Masters hoog in het vaandel. Wij vinden de kwaliteit van dienstverlening en de nazorg die daar bij hoort van gelijkwaardig belang als de hoge kwaliteitseisen die we stellen aan onze producten. Wij stellen: ''een goed product zonder degelijke service en nazorg is geen goed product!''.

 

Weet wat voor vitrine u koopt!

Wij kunnen ons voorstellen dat voor dat U iets koopt eerst inspiratie wil op doen, of de producten eerst wilt zien eer u overgaat tot een bestelling. Het is altijd de moeite waard om een bezoekje te brengen aan de fabriek. Met deze service krijgt u een goed inzicht in de mogelijkheden op het gebied van vitrines, balies en/of toonbanken. Wanneer u een kijkje wil komen nemen nodigen wij u van harte uit op de fabriek. Graag wel even vooraf een afspraak maken.

Vitrine Masters
Kerkstraat 36a
5253AP Nieuwkuijk
073-6899580
info@vitrinemasters.com

 

Bezorgen

Omdat het een kwetsbaar product betreft beschikken wij natuurlijk over een bezorgservice. Er wordt met uitzondering van de Waddeneilanden door heel Nederland en het Nederlandstalig gedeelte van België GRATIS geleverd. Ook bij een internationale levering kunnen wij  u tegen een vergoeding van dienst zijn.

 

Plaatsen & Monteren

Uw vitrine wordt gemonteerd bij u afgeleverd, mits ze niet breder zijn dan 3 meter. Enkel de legborden en eventuele schuifdeuren worden bij grote kasten los meegeleverd i.v.m. transport. In overleg kunnen wij uw vitrinekasten plaatsen tegen bijbetaling, maar gebruikelijk is dat wij leveren op de begane grond achter de eerste deur. Wenst u toch dat uw kast geplaatst wordt inclusief de montage van legborden en eventuele schuifdeuren? Mits de doorgang vij is, wordt uw kast tegen een meerpiijs geplaatst. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van de grote van de kast. U kunt bij het bestellen van de kast zien welke kosten er aan verbonden zijn. Onze chauffeur is tevens ook altijd een ervaren monteur en zal de plaatsing voor u realiseren. Ook voor het compleet opbouwen van zeer grote kasten op locatie kunt U op ons rekenen. Kasten breeder dan 3 meter worden zonder meerkosten geleverd opgebouwd en geplaatst op locatie.

 

Onderdelen

Mocht U onderdelen nodig hebben voor uw vitrinekast dan kunnen wij ook losse onderdelen leveren. U moet hierbij denken aan een vervangende of extra lamp, een extra legbord, een nieuwe ruit of deur, een nieuw aluminium profiel, een nieuw slot etc. Ook na jarenlang gebruik van uw vitrine kunnen wij de dezelfde onderdelen leveren om (indien nodig) uw vitrine te herstellen, of aan te passen naar wens.

 

Pick-Up & Return Service

Bij eventuele niet op locatie op te lossen gebreken, of een levering die niet conform specificaties geleverd is, kennen wij de ''Pick-Up & Return Service''. Het bestelde product wordt dan opgehaald en binnen een redelijke termijn bij U terug bezorgd. Ons streven is om binnen 1 tot 8 werkdagen uw product in de juiste staat terug te bezorgen. Wanneer uw bestelling een basismodel betreft, zullen wij indien voorradig een geheel nieuw model leveren, en het oude model retourneren. Er wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit en specificaties die gewenst zijn. Het komt dan ook nauwelijks voor dat men van deze service gebruik hoeft te maken.