vitrinemasters.com
Ruim 1200 vitrines Gratis geleverd in Nederland en Vlaanderen Niet goed, geld terug
Bereikbaar van 09:00 - 17:00 uur van ma t/m vrij 073-6899580

Vitrinekast

Een vitrinekast van Vitrine Masters past in iedere interieur. Voorbeelden van onze kasten in de praktijk vindt u op deze pagina.

Hangende vitrinekast

Enkele voorbeelden van een hangende vitrinekast:

Hangvitrine  Hangvitrine  Wandvitrine  Wandvitrine  Hangvitrine Vitrinekast  Hangvitrine

Balie vitrinekast

Enkele voorbeelden van een balie vitrinekast:

Balie vitrinekast  Balie vitrinekast  Tafel Vitrinekast  Tafel Vitrinekast  Toonbank Vitrinekast  Toonbank Vitrinekast  Dressoir vitrinekast

Staande vitrines

Veruit de meest gebruikte soort vitrinekast is de staande kast. Met of zonder lades zijn deze kasten op iedere gewenste maat te maken. Enkele voorbeelden van onze kasten in de praktijk:

Vitrinekast  Vitrinekast  Vitrinekast  Vitrinekast  Vitrinekast  Vitrinekast  Vitrinekast  Hoek Vitrinekast  Hoek Vitrinekast  Lage Vitrinekast  Led Vitrinekast  Led Vitrinekast  Vitrinekast  Hoek Vitrinekast  Vitrinekast  Vitrinekast  Led Vitrinekast  Vitrinekast  Vitrinekast  Vitrinekast  Vitrinekast  Hoek Vitrinekast  Maatwerk Vitrinekast  Vitrinekast  Vitrinekast  Vitrinekast  Vitrinekast  Vitrinekast  Vitrinekast  Vitrinekast Amsterdam  Vitrinekast Almere  Vitrinekast Amersfoort  Vitrinekast Breda  Vitrinekast Den Haag Vitrinekast Dordrecht Vitrinekast Ede Vitrinekast Eindhoven Vitrinekast Groningen  Vitrinekast Haarlem Vitrinekast Leeuwarden  Vitrinekast Leiden . Vitrinekast NijmegenVitrinekast Rotterdam . Vitrinekast Tilburg . Vitrinekast HengeloVitrinekast Utrecht  Vitrinekast 's Hertogenbosch

 

Schoolvitrines

Op scholen is ook vaak een vitrinekast nodig. Bijvoorbeeld voor kunst, voor informatie of in het biologielokaal. Zo zijn er nog veel meer toepassingen te bedenken:  

School Vitrinekast  Vitrinekast  Vitrinekast  School Vitrinekast  School Vitrinekast  School Vitrinekast

Museumvitrines

In musea staat heel veel items achter glas. Diverse vitrines maken het mogelijk dat bezoekers van alle kanten het tentoongestelde item bekijken. Kasten die volledig van glas gemaakt zijn, of met mooie strips om het glas aan elkaar te verbinden. Hier zijn een aantal voorbeelden:  

Museum Vitrinekast  Museum Vitrinekast  Museum Vitrinekast