vitrinemasters.com
Ruim 1200 vitrines Gratis geleverd in Nederland en Vlaanderen Showroom open op afspraak
Bereikbaar van 09:00 - 17:00 uur van ma t/m vrij 073-6899580

Catalogus

Breedte maat
v
Hoogte maat
v
Diepte maat
v

producten per pagina

producten per pagina

producten per pagina

Toonbank vitrine

 

Een toonbank vitrine is ideaal om uw producten te vertonen en te verkopen. Met LED verlichting in uw toonbank vitrine worden uw producten perfect uitgelicht en kunt u ook een mooie sfeer voor uw winkel creëren. Omdat de toonbank vitrine nagenoeg stofvrij is kunt u alles op een onderhoudsvrije manier presenteren.

 

Gebruik van Toonbank vitrines

 

Toonbank vitrines worden niet alleen in winkels gebruikt, maar ook in musea worden deze vitrines vaak gebruikt. Toonbank vitrines geven namelijk de mogelijkheid om voorwerpen van alle kanten te kunnen bekijken. Ook hebben sommige van deze vitrines opbergruimte zodat verpakkingen, voorraad of andere benodigdheden in dezelfde kast opgeslagen kunnen worden. De afmetingen, kleur en verlichting zijn geheel naar wens aan te passen, dus u heeft altijd een kast op maat.

 

Toonbank vitrines en verlichting

 

Verlichting is van groot belang in een vitrine. Om uw producten, verzameling of objecten mooi weer te geven kunt u kiezen voor halogeen of LED verlichting. Met de nieuwste LED strips kunt u het licht dimmen, in de gewenste helderheid of kleur aanpassen en ze zijn zo goed als onzichtbaar gemonteerd. 

Wenst u advies? twijfel dan geen moment om contact met ons op te nemen. U bent van harte welkom in onze showroom om voorbeelden te bekijken en een persoonlijk advies op maat te krijgen.

Bel ons vandaag nog voor een afspraak of vul het contactformulier in, dan nemen wij contact met u op.