vitrinemasters.com
Ruim 1200 vitrines Gratis geleverd in Nederland en Vlaanderen Niet goed, geld terug
Bereikbaar van 09:00 - 17:00 uur van ma t/m vrij 073-6899580

Vitrine Masters

Retourbeleid

Retourneren van artikelen is mogelijk mits het geen maatwerk of kast die in onderdelen geleverd is betreft. Onder maatwerk verstaan wij alle afwijkende kleuren en maten. Onder in onderdelen leveren verstaan wij alle kasten die opgebouwd worden op locatie.

U kunt een product binnen de wettelijke periode van 14 dagen retourneren zonder opgave van redenen. Deze termijn gaat in op de dag van ontvangst van het product. U dient uw reour aan te melden via uw account op onze website of per mail.

Het product mag slechts in die mate uitgepakt of gebruiken zijn voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, zal u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. 

Het product mag niet intensief gebruikt worden of onnodig beschadigd raken. Komt een product beschadigd terug, dan heeft de consument enkel recht op de restwaarde van het product.

Uiterlijk 30 dagen na ontvangst van uw retour zal u het aankoopbedrag retour ontvangen.

Kosten in geval van herroeping

Indien de klant gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening. Mits het product in goede staat door Vitrinemasters ontvangen wordt. Indien het product niet in originele staat is of dermate beschadigd is dat het product niet meer als nieuw te beschouwen is is Vitrinemasters gerechtigd om de schade in te houden op het terug te betalen bedrag.

Voor uitgebreide informatie omtrent retouren kunt u de algemene voorwaarden raadplegen.