Toonbank vitrine glas hout 92 x 200 x 60 Volledige grootte weergeven

Uitlegvideo
TV Reclame RTL [4]

Toonbank vitrine glas hout 92 x 200 x 60

Model VM200-60TBHG

€ 1.210,00 ex. btw
€ 1.464,10 incl. btw

Creëer eigen offerte
Maatwerk offerte

2x ledstrips plafond, voor en achterzijde
Trespa deuren voor onderkast
Alle houten delen uitvoeren in zwart plaatmateriaal
 • Aluminium
 • Zwart
92x200x60 (hxbxd)
?

Maat van de kast

De maten van de kast wordt weergegeven in cenitmeters: hoogte x breedte x diepte en betreft altijd de buitenmaat. De binnenmaat van de kast is in de breedte en diepte -5 cm, en in de hoogte -7 en stelvoeten van 2cm hoogte die wij gebruiken zijn niet meegerekend in de tolale hoogte van de kast.

Aluminium of zwart
?

Kies uw kleur

Standaard kunt u kiezen uit aluminium of de kleur zwart, en u kunt gratis kiezen voor een glazen achterwand, een witte, grijze of zwarte wand. De gewenste kleur dient u aan te vinken bij opties. Zwart profiel heeft een kleine meerprijs t.o. aluminium vanwege de kosten voor het lakken. Een andere kleur is ook mogelijk, kies dan bij opties ''aluminium en houten delen op kleur'' en kies de gewenste kleur.

Aluminium vitrinekast witte beplating  vitrine met witte achterwand en zwart profiel  Glazen vitrinekast grijze bodem en plafond  Zwarte vitrinekast glas  Vitrine aluminium profiel met zwarte platen  vitrine met zwarte achterwand en zwart profiel

Links en rechts van de schuifdeuren
?

Stofwering

Rondom de deuren zijn kunststof of aluminium antistof profielen aangebracht om stof zo veel mogelijk te weren. De deur sluit in tegen deze strips waardoor kieren perfect worden afgedicht. Zo voorkomen we dat de vitrine een groot stofnest wordt.

Alle wanden glas en hout
?

Hardglas Rondom

De wanden zijn allen voorzien van 4mm glas, maar op verzoek kunnen we ook kosteloos een dichte houten achterwand in de kast monteren. U kunt bij gratis opties aanvinken dat u een dichte achterwand wenst. Deze wordt dan in dezelfde kleur geleverd als bodem en plafond.

1 x slot inclusief 2 sleutels
?

Altijd een degelijk slot!

Alle kasten zijn voorzien van degelijk slot met 2 sleutels. Mogelijke dieven krijgen de kast niet zo maar open, de sloten werken in ieder geval inbraakvertragend. Ideaal voor winkels, bedrijven en personen met een dure collectie of verzameling.

Begane grond achter eerste deur
?

Levering

Een standaard levering is achter de eerste deur begane grond. De vitrine wordt in z'n geheel geleverd t/m een breede van 3 meter, met uitzondering van eventuele schuifdeuren en legborden. Die worden meestal los meegeleverd. Natuurlijk hebben we ook een service dat we de kast in onderdelen kunnen leveren en compleet opbouwen op locatie mocht dat nodig zijn i.v.m. ruimtegebrek of plaatsing op een verdieping. Vanaf kasten van 320cm breed is de complete monatge inbegrepen. De chauffeur is tevens altijd een ervaren monteur en die zal tegen een kleine vergoeding de kast netjes plaatsen/ophangen, uitpakken, waterpas stellen, de legborden plaatsen, de kast wordt schoon achtergelaten, en het verpakkingsmateriaal wordt voor u afgevoerd.

Wilt u een bezorging incl plaatsing en gebruiksklaar maken of compleet in onderdelen? Kijk dan bij ''opties'' en vink deze optie aan.

5 tot 8 weken na opdracht
?

Levertijden

De levertijd is afhankelijk van het model, de voorraad, en de plaats van levering. Wij streven er altijd naar om de bestelde kast binnen 3 tot 6 weken bij u te leveren. U zult begrijpen dat in dun bevolkte gebieden minder bestellingen zijn dan in de randstad en grote steden. Ook hebben wij vanwege de ruim 800 standaard kasten die wij leveren niet alle kasten voorradig. Uiteraard leveren wij uw kast z.s.m. bij u af. We rijden met eigen vervoer en zijn zeer flexibel met tijdsafspraken. We werken meestal met tijdsvakken van 3 uur.

P.S. In vakantieperiodes kan de levertijd tot maximaal 3 weken uitlopen.

2x schuifdeur (optioneel, zie opties)
?

Trespa deur(en) voor onderkast met slot

U kunt er voor kiezen om trespa deuren in de onderkast van uw toonbankvitrine. Dit is een optie en is niet standaard. Mocht u dus deuren willen bebben om bijvoorbeeld materialen en spullen uit het zicht op te bergen dan kiest u voor deuren.

Alle wanden glas en hout
?

Wanden Hout en Glas

De wanden van alle toonbankvitrines zijn van glas en hout. De onderkast is altijd van plaatmateriaal en het vitrinedeel is altijd van glas. Ook het plafond is altijd van glas.

2x legbord 6mm glas in onderkast
?

Legbord 6mm glas in onderkast

Standaard wordt er 1 glazen legbord geleverd in uw toonbankvitrine. U kunt er voor kiezen om meerdere niveaus toe te voegen. De legborden hebben een standaard dikte van 6mm. Kijk bij opties om extra legborden toe te voegen.

25cm vitrinedeel, 55cm onderkast (hoogte)
?

Verhouding

Bij deze toonbank vitrines is vitrinedeel van 25cm, dit is de binnenmaat. En de binnenmaat van de onderkast bedraagt zo'n 55cm. De totale hoogte van de vitrine exclusief stelvoeten bedraagt 92cm. Incl stelvoeten is dit zo'n 94cm

Product opties
Opties Verlichting. (prijzen zijn ex b.t.w.)
 
2x ledstrips plafond, voor en achterzijde
260,00
?

Dimbare LED strips met afstandsbediening

De vitrineverlichting van het moment is toch wel LED strips. En dan niet zo maar LED strips maar LED strips die volledig zijn in te stellen met de bijgeleverde afstandsbediening. De strips zijn dimbaar en u kunt de kleurtemperatuur zelf bepalen. U kunt alle waarden kiezen tussen de 2700° Kelvin (warm-wit) en 7000° Kelvin (koud-wit). U kunt dus altijd de kleur aanpassen aan wat u zelf thuis of op de zaak heeft. Bij deze vitrine worden de strips tegen het glazen plafond van de kast gemonteerd onder 45°,  aan de voor en achterzijde. Bekijk hier een filmpje van de ledstrips die wij leveren: bekijk de ledstrips

Opties. (prijzen zijn ex b.t.w.)
 
Plaatsen en gebruiksklaar maken op locatie
25,00
?

Plaatsen & Monteren?? Natuurlijk!

Natuurlijk hebben we ook een service dat uw kast op locatie plaatsen en monteren, of dat nu een verdieping van 10 hoog is op 1 hoog. Onze chauffeur is tevens altijd een ervaren monteur en zal de kast netjes plaatsen, uitpakken, waterpas stellen, de legborden plaatsen, de kast wordt schoon achtergelaten, en het verpakkingsmateriaal wordt voor u afgevoerd. 

LET OP: DIT TARIEF GELDT NIET ALS EEN KAST IN ONDERDELEN GELEVERD MOET WORDEN EN VOLLEDIG MOET WORDEN OPGEBOUWD.

 
Professionele schoonmaakset voor uw vitrine
19,50
?

Schoonmaakset

U kunt bij de vitrine een professioneel schoonmaak middel met glasdoek en handschoenen bestellen. U krijgt een bus schuimreiniger wat in de autoindustrie wordt gebruikt en een speciale doek. U kunt daar bij juist gebruik uw kast volledig streeploos mee poetsen. Niet te veel aanbregen en uw doek enigszins droog houden. We hebben al veel middelen geprobeerd maar dit middel maakt naar onze mening super goed schoon en is een echte aanrader!!

Reinigingsset vitrinekasten

 
Extra legbord 6mm inclusief glasdragers
53,00
?

Glazen Legborden

Er kunnen altijd extra glazen legborden aan een vitrine toegevoegd worden. Standaard wordt deze vitrine geleverd met 4 legborden van 6mm dik. De legborden zijn traploos verstelbaar met een inbussleutel 2,5mm, en kunnen 12kg dragen per glasplaat.

LET OP: bij een kast met meerdere secties liggen er soms, 2, 3 of 4 legborden naast elkaar. Bij bijvoorbeeld een kast met 2 secties besteld u dus voor 1 etage extra 2 legborden, Voor een kast met 3 secties besteld u dan 3 legborden, en 4 bij secties besteld u voor 1 etage 4 legborden.

 
Kast op wielen, voorzijde geremd
168,00
?

Kast op wielen

U kunt onder deze kast wielen laten monteren. Heel handig met schoonmaken onder de kast of als de kast vaak verplaatst moet worden.  De wielen aan de voorzijden zijn geremd zodat u de kast ook altijd vast kunt zetten. De kast dient wel op een vlakke ondergrond te staan omdat deze niet meer waterpas te stellen is met wielen, de wielen zijn namelijk niet in hoogte verstelbaar.

 
Trespa deuren voor onderkast
150,00
?

Trespa deur(en) voor onderkast met slot

U kunt er voor kiezen om trespa deuren in de onderkast van uw toonbankvitrine. Dit is een optie en is niet standaard. Mocht u dus deuren willen bebben om bijvoorbeeld materialen en spullen uit het zicht op te bergen dan kiest u voor deuren.

Gratis Opties
 
Profiel haaks 90º ipv kwart rond
?

Haaks Profiel i.p.v. Kwart Rond

U kunt kiezen om een strak haaks profiel te nemen in plaats van een kwart rond profiel. Het staande profiel wordt dan vervangen voor de 90° variant. Deze optie is gratis!

Haaks Profiel

 
Alle houten delen uitvoeren in wit plaatmateriaal
?

Liever een witte bodem en plafond?

Het kan zijn dat u een aluminium frame, of zwart frame wil met een witte bodem en plafond. U kunt er dan voor kiezen om dit kosteloos te laten aanpassen. Wij zorgen er dan voor dat deze delen in het wit worden gemonteerd. 

 
Alle houten delen uitvoeren in grijs plaatmateriaal
?

Liever een grijze bodem en plafond?

Het kan zijn dat u een zwart frame wil met een grijze bodem en plafond. U kunt er dan voor kiezen om dit kosteloos te laten aanpassen. Wij zorgen er dan voor dat deze delen in het grijs worden gemonteerd. 

 
Alle houten delen uitvoeren in zwart plaatmateriaal
?

Liever een zwarte bodem en plafond?

Het kan zijn dat u een aluminium frame wil met een zwarte bodem en plafond. U kunt er dan voor kiezen om dit kosteloos te laten aanpassen. Wij zorgen er dan voor dat deze delen in het zwart worden gemonteerd

4u

Andere producten met dezelfde breedte

 • LED vitrinekast 200 x 200 x 20 LED vitrinekast 200 x 200 x 20
  Deur(en): 4x Schuifdeur
  Kleur: Aluminium of zwart
  Legborden: 2x 4 legborden 6mm
  Stofstrips: Rondom de schuifdeuren
  Rubriek: led-vitrines

  € 1.961,00

  (incl b.t.w € 2.372,81)
  Bekijk Details
 • Vitrinekast 200 x 200 x 40 Vitrinekast 200 x 200 x 40
  Deur(en): 4x Schuifdeur
  Kleur: Aluminium of zwart
  Legborden: 2x 4 legborden 6mm
  Stofstrips: Rondom de schuifdeuren
  Rubriek: vitrinekasten

  € 1.537,00

  (incl b.t.w € 1.859,77)
  Bekijk Details
 • Hang Vitrine 80 x 200 x 25 Hang Vitrine 80 x 200 x 25
  Deur(en): 4 schuifdeuren
  Kleur: Aluminium of zwart
  Legborden: 2x2 legborden 8mm naast elkaar
  Stofstrips: Links en rechts van de schuifdeuren
  Rubriek: hangvitrines

  € 965,00

  (incl b.t.w € 1.167,65)
  Bekijk Details
 • Wandvitrine met ledverlichting 80 x 200 x 25 Wandvitrine met ledverlichting 80 x 200 x 25
  Deur(en): 4 schuifdeuren
  Kleur: Aluminium of zwart
  Legborden: 2x2 legborden 8mm naast elkaar
  Stofstrips: Links en rechts van de schuifdeuren
  Rubriek: hangvitrinekast-led-strips

  € 1.455,00

  (incl b.t.w € 1.760,55)
  Bekijk Details
 • Vitrine met onderkast 200 x 200 x 50 Vitrine met onderkast 200 x 200 x 50
  Deur(en): 4x Schuifdeur
  Kleur: Aluminium of zwart
  Legborden: 2x 3 legborden 6mm
  Stofstrips: Rondom de schuifdeuren
  Rubriek: vitrines-met-opbergruimte

  € 1.932,00

  (incl b.t.w € 2.337,72)
  Bekijk Details
 • Vitrine met lades 200 x 200 x 50 Vitrine met lades 200 x 200 x 50
  Deur(en): 4x Schuifdeur
  Kleur: Aluminium of zwart
  Legborden: 2x 3 legborden 6mm
  Stofstrips: Rondom de schuifdeuren
  Rubriek: vitrinekast-met-lades

  € 2.212,00

  (incl b.t.w € 2.676,52)
  Bekijk Details
 • Vitrinekast 200 x 200 x 50 Vitrinekast 200 x 200 x 50
  Deur(en): 4x Schuifdeur
  Kleur: Aluminium of zwart
  Legborden: 2x 4 legborden 6mm
  Stofstrips: Rondom de schuifdeuren
  Rubriek: vitrinekasten

  € 1.707,00

  (incl b.t.w € 2.065,47)
  Bekijk Details
 • LED vitrinekast 200 x 200 x 30 LED vitrinekast 200 x 200 x 30
  Deur(en): 4x Schuifdeur
  Kleur: Aluminium of zwart
  Legborden: 2x 4 legborden 8mm
  Stofstrips: Rondom de schuifdeuren
  Rubriek: led-vitrines

  € 2.150,00

  (incl b.t.w € 2.601,50)
  Bekijk Details
 • Hang Vitrine 80 x 200 x 30 Hang Vitrine 80 x 200 x 30
  Deur(en): 4 schuifdeuren
  Kleur: Aluminium of zwart
  Legborden: 2x2 legborden 8mm naast elkaar
  Stofstrips: Links en rechts van de schuifdeuren
  Rubriek: hangvitrines

  € 1.038,00

  (incl b.t.w € 1.255,98)
  Bekijk Details
 • Wandvitrinekast met ledstrips 80 x 200 x 30 Wandvitrinekast met ledstrips 80 x 200 x 30
  Deur(en): 4 schuifdeuren
  Kleur: Aluminium of zwart
  Legborden: 2x2 legborden 8mm naast elkaar
  Stofstrips: Links en rechts van de schuifdeuren
  Rubriek: hangvitrinekast-led-strips

  € 1.533,00

  (incl b.t.w € 1.854,93)
  Bekijk Details
 • Toonbank vitrine hout 92 x 200 x 60 Toonbank vitrine hout 92 x 200 x 60
  Kleur: Aluminium of zwart
  Slot(en): 1 x slot inclusief 2 sleutels
  Levering: Begane grond achter eerste deur
  Levertijd: 5 tot 8 weken na opdracht
  Rubriek: toonbank-vitrines

  € 981,00

  (incl b.t.w € 1.187,01)
  Bekijk Details
 • Vitrine met onderkast 200 x 200 x 60 Vitrine met onderkast 200 x 200 x 60
  Deur(en): schuifdeuren
  Kleur: Aluminium of zwart
  Legborden: 2x 3 legborden 6mm
  Stofstrips: Rondom de schuifdeuren
  Rubriek: vitrines-met-opbergruimte

  € 2.124,00

  (incl b.t.w € 2.570,04)
  Bekijk Details
 • Vitrine met lades 200 x 200 x 60 Vitrine met lades 200 x 200 x 60
  Deur(en): 4x Schuifdeur
  Kleur: Aluminium of zwart
  Legborden: 2x 3 legborden 6mm
  Stofstrips: Rondom de schuifdeuren
  Rubriek: vitrinekast-met-lades

  € 2.404,00

  (incl b.t.w € 2.908,84)
  Bekijk Details
 • Hang Vitrine 80 x 200 x 35 Hang Vitrine 80 x 200 x 35
  Deur(en): 4 schuifdeuren
  Kleur: Aluminium of zwart
  Legborden: 2x2 legborden 8mm naast elkaar
  Stofstrips: Links en rechts van de schuifdeuren
  Rubriek: hangvitrines

  € 1.116,00

  (incl b.t.w € 1.350,36)
  Bekijk Details
 • Hang Vitrine met ledstrips 80 x 200 x 35 Hang Vitrine met ledstrips 80 x 200 x 35
  Deur(en): 4 schuifdeuren
  Kleur: Aluminium of zwart
  Legborden: 2x2 legborden 8mm naast elkaar
  Stofstrips: Links en rechts van de schuifdeuren
  Rubriek: hangvitrinekast-led-strips

  € 1.615,00

  (incl b.t.w € 1.954,15)
  Bekijk Details
 • Vitrinekast 200 x 200 x 60 Vitrinekast 200 x 200 x 60
  Deur(en): 4x Schuifdeur
  Kleur: Aluminium of zwart
  Legborden: 2x 4 legborden 6mm
  Stofstrips: Rondom de schuifdeuren
  Rubriek: vitrinekasten

  € 1.876,00

  (incl b.t.w € 2.269,96)
  Bekijk Details
 • LED vitrinekast 200 x 200 x 40 LED vitrinekast 200 x 200 x 40
  Deur(en): 4x Schuifdeur
  Kleur: Aluminium of zwart
  Legborden: 2x 4 legborden 6mm
  Stofstrips: Rondom de schuifdeuren
  Rubriek: led-vitrines

  € 2.173,00

  (incl b.t.w € 2.629,33)
  Bekijk Details
 • Hang Vitrine 100 x 200 x 20 Hang Vitrine 100 x 200 x 20
  Deur(en): 4 schuifdeuren
  Kleur: Aluminium of zwart
  Legborden: 2x2 legborden 8mm naast elkaar
  Stofstrips: Links en rechts van de schuifdeuren
  Rubriek: hangvitrines

  € 965,00

  (incl b.t.w € 1.167,65)
  Bekijk Details
 • Hang Vitrinekast met ledstrips 100 x 200 x 20 Hang Vitrinekast met ledstrips 100 x 200 x 20
  Deur(en): 4 schuifdeuren
  Kleur: Aluminium of zwart
  Legborden: 2x2 legborden 8mm naast elkaar
  Stofstrips: Links en rechts van de schuifdeuren
  Rubriek: hangvitrinekast-led-strips

  € 1.489,00

  (incl b.t.w € 1.801,69)
  Bekijk Details
 • Vitrinekast 200 x 200 x 20 Vitrinekast 200 x 200 x 20
  Deur(en): 4x Schuifdeur
  Kleur: Aluminium of zwart
  Legborden: 2x 4 legborden 8mm
  Stofstrips: Rondom de schuifdeuren
  Rubriek: smalle-vitrinekasten

  € 1.325,00

  (incl b.t.w € 1.603,25)
  Bekijk Details
 • LED vitrinekast 200 x 200 x 50 LED vitrinekast 200 x 200 x 50
  Deur(en): 4x Schuifdeur
  Kleur: Aluminium of zwart
  Legborden: 2x 4 legborden 6mm
  Stofstrips: Rondom de schuifdeuren
  Rubriek: led-vitrines

  € 2.483,00

  (incl b.t.w € 3.004,43)
  Bekijk Details
 • Hang Vitrine 100 x 200 x 25 Hang Vitrine 100 x 200 x 25
  Deur(en): 4 schuifdeuren
  Kleur: Aluminium of zwart
  Legborden: 2x2 legborden 8mm naast elkaar
  Stofstrips: Links en rechts van de schuifdeuren
  Rubriek: hangvitrines

  € 1.038,00

  (incl b.t.w € 1.255,98)
  Bekijk Details
 • Hang Vitrinekast met ledstrips 100 x 200 x 25 Hang Vitrinekast met ledstrips 100 x 200 x 25
  Deur(en): 4 schuifdeuren
  Kleur: Aluminium of zwart
  Legborden: 2x2 legborden 8mm naast elkaar
  Stofstrips: Links en rechts van de schuifdeuren
  Rubriek: hangvitrinekast-led-strips

  € 1.567,00

  (incl b.t.w € 1.896,07)
  Bekijk Details
 • Hang Vitrine 100 x 200 x 30 Hang Vitrine 100 x 200 x 30
  Deur(en): 4 schuifdeuren
  Kleur: Aluminium of zwart
  Legborden: 2x2 legborden 8mm naast elkaar
  Stofstrips: Links en rechts van de schuifdeuren
  Rubriek: hangvitrines

  € 1.038,00

  (incl b.t.w € 1.255,98)
  Bekijk Details
 • Wand Vitrinekast met ledverlichting 100 x 200 x 30 Wand Vitrinekast met ledverlichting 100 x 200 x 30
  Deur(en): 4 schuifdeuren
  Kleur: Aluminium of zwart
  Legborden: 2x2 legborden 8mm naast elkaar
  Stofstrips: Links en rechts van de schuifdeuren
  Rubriek: hangvitrinekast-led-strips

  € 1.567,00

  (incl b.t.w € 1.896,07)
  Bekijk Details
 • Vitrinekast 200 x 200 x 30 Vitrinekast 200 x 200 x 30
  Deur(en): 4x Schuifdeur
  Kleur: Aluminium of zwart
  Legborden: 2x 4 legborden 8mm
  Stofstrips: Rondom de schuifdeuren
  Rubriek: smalle-vitrinekasten

  € 1.516,00

  (incl b.t.w € 1.834,36)
  Bekijk Details
 • LED vitrinekast 200 x 200 x 60 LED vitrinekast 200 x 200 x 60
  Deur(en): 4x Schuifdeur
  Kleur: Aluminium of zwart
  Legborden: 2x 4 legborden 6mm
  Stofstrips: Rondom de schuifdeuren
  Rubriek: led-vitrines

  € 2.662,00

  (incl b.t.w € 3.221,02)
  Bekijk Details
 • Hang Vitrine 100 x 200 x 35 Hang Vitrine 100 x 200 x 35
  Deur(en): 4 schuifdeuren
  Kleur: Aluminium of zwart
  Legborden: 2x2 legborden 8mm naast elkaar
  Stofstrips: Links en rechts van de schuifdeuren
  Rubriek: hangvitrines

  € 1.199,00

  (incl b.t.w € 1.450,79)
  Bekijk Details
 • Hangvitrine met ledstrips 100 x 200 x 35 Hangvitrine met ledstrips 100 x 200 x 35
  Deur(en): 4 schuifdeuren
  Kleur: Aluminium of zwart
  Legborden: 2x2 legborden 8mm naast elkaar
  Stofstrips: Links en rechts van de schuifdeuren
  Rubriek: hangvitrinekast-led-strips

  € 1.737,00

  (incl b.t.w € 2.101,77)
  Bekijk Details
 • Hang Vitrine 120 x 200 x 20 Hang Vitrine 120 x 200 x 20
  Deur(en): 4 schuifdeuren
  Kleur: Aluminium of zwart
  Legborden: 2x2 legborden 8mm naast elkaar
  Stofstrips: Links en rechts van de schuifdeuren
  Rubriek: hangvitrines

  € 1.038,00

  (incl b.t.w € 1.255,98)
  Bekijk Details
Vorige Volgende