Stoepbord Poster A1 Volledige grootte weergeven
Uitlegvideo
TV Reclame RTL [4]

Stoepbord Poster A1

Model SA 23080

€ 313,75 ex. btw
€ 379,64 incl. btw

Creëer eigen offerte
Maatwerk offerte

Los raam met beschermvel
is voor dit product niet van toepassing
hxb 1360 x 670
?

Afmeting

De afmeting van de kast wordt weergegeven in centimeters: hoogte x breedte x diepte en betreft altijd de buitenmaat. De binnenmaat van de kast is in de breedte en diepte -5 cm, en in de hoogte -9  en grote kasten vanaf 90cm breed -12,2cm. Stelvoeten van 2cm hoogte die wij gebruiken zijn niet meegerekend in de totale hoogte.

Spatwaterdicht bij regen
?

Spatwaterdicht

Dit product is spatwaterdicht. U kunt deze dus zonder problemen buiten gebruiken. Regen loopt er niet in en blijft netjes droog van binnen.

Zwart
?

Aluminium Frame

Het frame van deze kast is gemaakt van geannodiseerd aluminium. Bij deze vitrine wordt het frame gelijmd en zijn de hoeken verstek gezaagd voor een keurig nette afwerking.

Ja
?

Hufterproof

De vitrines zijn voorzien van een hardglazen deur. Hardglas, ook wel genoemd veiligheidsglas, is 5x sterker dan nomaal glas en breekt als het ware als de zijruit van een auto. Men moet dus behoorlijk hun best doen om dit glas kapot te krijgen. Alles kan natuurlijk kapot, maar dit is wel echt oersterk. Ook bij bekladding is de ruit vaak goed schoon te krijgen. Het frame is vaak verlijmd en men kan dus niet iets losdraaien met een schroevendraaier.

Ja
13 kg

Product opties
Opties. (prijzen zijn ex b.t.w.)
 
Los raam met beschermvel
81,25
Gratis Opties
 
is voor dit product niet van toepassing

4u