Vitrinekast 200 x 100 x 30 Volledige grootte weergeven
Uitlegvideo
TV Reclame RTL [4]

Vitrinekast 200 x 100 x 30

Model VM100-30

€ 715,00 ex. btw
€ 865,15 incl. btw

Creëer eigen offerte
Maatwerk offerte

Dimmer met afstandsbediening voor LED spots
Kast 220cm hoog i.p.v. 200cm
Stekker via de bovenzijde
  • Aluminium
  • Zwart
Aluminium delen op kleur
200x100x30
?

Afmeting

De afmeting van de kast wordt weergegeven in centimeters: hoogte x breedte x diepte en betreft altijd de buitenmaat. De binnenmaat van de kast is in de breedte en diepte -5 cm, en in de hoogte -9  en grote kasten vanaf 90cm breed -12,2cm. Stelvoeten van 2cm hoogte die wij gebruiken zijn niet meegerekend in de totale hoogte.

Schuifdeuren
?

Deur(en)

De kasten zijn voorzien van of een hardglazen draaideur, of van glazen schuifdeuren met degelijk slot. In geval van een draaideur is deze altijd rechtsdraaiend maar op verzoek kunnen we de deur ook kosteloos linksdraaiend voor u maken. Schuifdeuren monteren we logischerwijs altijd aan de voorzijde.

kasten van 20cm t/m 80 cm breed hebben standaard een draaideur aan de rechter zijde en deze is ook rechtsdraaiend. Ook kunnen er bij kasten van 70, 80, en 90cm draaideuren aan de 'voorzijde' gemonteerd worden. Kasten vanaf 90cm breed en hang vitrines hebben altijd schuifdeuren.

Aluminium of zwart
?

Kies uw kleur

Standaard kunt u kiezen uit aluminium of de kleur zwart, en u kunt gratis kiezen voor een glazen achterwand, een witte, grijze of zwarte wand. De gewenste kleur dient u aan te vinken bij opties. Zwart profiel heeft een kleine meerprijs t.o. aluminium vanwege de kosten voor het lakken. Een andere kleur is ook mogelijk, kies dan bij opties ''aluminium en houten delen op kleur'' en kies de gewenste kleur.

Aluminium vitrinekast witte beplating  vitrine met witte achterwand en zwart profiel  Glazen vitrinekast grijze bodem en plafond  Zwarte vitrinekast glas  Vitrine aluminium profiel met zwarte platen  vitrine met zwarte achterwand en zwart profiel

4x 8mm glas
?

Legborden

Alle legborden zijn altijd traploos in hoogte verstelbaar middels een bijgeleverde inbussleutel 2,5mm. Dit is heel eenvoudig te doen. Ook kunt u later altijd legborden toevoegen of verwijderen mocht dat gewenst zijn.

De legborden van kasten vanaf 160cm breed zijn opgedeeld in het midden i.v.m. de grote overspanning. U krijgt dan dus legborden die naast elkaar liggen en in het midden met een profiel worden ondersteund. Als u dus een kast heeft met 2 secties en u wil graag een etage extra bestellen, bestel dan 2 legborden!! Heeft u een kast met 3 secties, bestel dan 3 legborden voor een extra etage en met 4 secties 4 legborden.


Richtlijn draagvermogen legborden

kast met 5mm legborden max 10kg per legbord

kast met 6mm legborden max 12 kg per legbord

kast met 8mm legborden max 17 kg per legbord

kast met 10mm legborden 22,5 kg per legbord

kast met 12mm legborden max 30kg per legbord

Rondom de schuifdeuren
?

Stofwering

Rondom de deuren zijn kunststof of aluminium antistof profielen aangebracht om stof zo veel mogelijk te weren. De deur sluit in tegen deze strips waardoor kieren perfect worden afgedicht. Zo voorkomen we dat de vitrine een groot stofnest wordt.

2x 35 watt halogeen 50mm 12 volt
?

Verlichting

In onze vitrines gebruiken wij standaard halogeenspots van 35mm, 20 watt, en 12 volt. De kasten zijn ook uit te breiden met LED spots of LED strips. Kijk hier voor bij ''Opties Verlichting''.

2,5 meter lang zonder schakelaar
?

Netsnoer

De kast heeft een geaard snoer en wordt standaard geleverd zonder schakelaar. Wilt u toch een schakelaar dan kunt u deze bij ''opties'' toevoegen.

Alle wanden glas
?

Hardglas Rondom

De wanden zijn allen voorzien van 4mm glas, maar op verzoek kunnen we ook kosteloos een dichte houten achterwand in de kast monteren. U kunt bij gratis opties aanvinken dat u een dichte achterwand wenst. Deze wordt dan in dezelfde kleur geleverd als bodem en plafond.

1 x pinslot inclusief 2 sleutels
?

Altijd een degelijk slot!

Alle kasten zijn voorzien van degelijk slot met 2 sleutels. Mogelijke dieven krijgen de kast niet zo maar open, de sloten werken in ieder geval inbraakvertragend. Ideaal voor winkels, bedrijven en personen met een dure collectie of verzameling.

3 tot 6 weken na opdracht
?

Levertijden

De levertijd is afhankelijk van het model, de voorraad, en de plaats van levering. Wij streven er altijd naar om de bestelde kast binnen 3 tot 6 weken bij u te leveren. U zult begrijpen dat in dun bevolkte gebieden minder bestellingen zijn dan in de randstad en grote steden. Ook hebben wij vanwege de ruim 800 standaard kasten die wij leveren niet alle kasten voorradig. Uiteraard leveren wij uw kast z.s.m. bij u af. We rijden met eigen vervoer en zijn zeer flexibel met tijdsafspraken. We werken meestal met tijdsvakken van 3 uur.

P.S. In vakantieperiodes kan de levertijd tot maximaal 3 weken uitlopen.

Begane grond achter eerste deur
?

Levering

Een standaard levering is achter de eerste deur begane grond. De vitrine wordt in z'n geheel geleverd t/m een breede van 3 meter, met uitzondering van eventuele schuifdeuren en legborden. Die worden meestal los meegeleverd. Natuurlijk hebben we ook een service dat we de kast in onderdelen kunnen leveren en compleet opbouwen op locatie mocht dat nodig zijn i.v.m. ruimtegebrek of plaatsing op een verdieping. Vanaf kasten van 320cm breed is de complete monatge inbegrepen. De chauffeur is tevens altijd een ervaren monteur en die zal tegen een kleine vergoeding de kast netjes plaatsen/ophangen, uitpakken, waterpas stellen, de legborden plaatsen, de kast wordt schoon achtergelaten, en het verpakkingsmateriaal wordt voor u afgevoerd.

Wilt u een bezorging incl plaatsing en gebruiksklaar maken of compleet in onderdelen? Kijk dan bij ''opties'' en vink deze optie aan.

Product opties
Opties Verlichting. (prijzen zijn ex b.t.w.)
 
Dimmer met afstandsbediening voor LED spots
39,00
?

Dimmer met afstandsbediening voor LED spots

U kunt kiezen voor een dimmer als u LED spots neemt. Op de kast wordt dan een controller gemonteerd die wordt gekoppeld met een afstandsbediening. U kunt de kast aan en uit schakelen met de afstandsbediening, maar ook traploos dimmen

.LED dimmer vitrinekast

 
2x 35 mm ledspot 3 watt warm-wit in plafond
50,00
?

Ledspots in uw vitrinekast

vitrine ledspot 3 watt warm-witVitrine ledspot warm-wit 12 volt 3 watt

Ledverlichting heeft natuurlijk veel voordelen; zo straalt het geen UV uit, wordt het nauwelijks warm, het is energiezuinig en gaat veel langer mee dan halogeen. Zo'n 40.000 branduren tegenover 2000 uren van halogeen. LED spots hebben ook lang niet meer de koude kille kleur van een aantal jaar geleden. Wij werken met LED spots met een kleurtemperatuur van 2200° Klevin wat vergelijkbaar is met halogeen. De spots werken op 12 volt, hebben een vermogen van 3 watt, en een lichsterkte van 240 lumen (gelijk aan 20 watt halogeen). Dit is geschikt voor huiskamers, voor winkels raden wij onze grotere ledspots van 50mm met 450 Lumen vergelijkbaar met 50 watt halogeen aan. (zie opties)

 
2x 50mm ledspot 5 watt warm-wit 3000K in plafond
70,00
?

Extra sterke ledspots in uw kast

Vitirnekast ledspot 3 wattLED spot vitrine 3 watt warm-wit 3000 kelvin

Ledverlichting heeft natuurlijk veel voordelen; zo straalt het geen UV uit, wordt het nauwelijks warm, het is energiezuinig en gaat veel langer mee dan halogeen. Zo'n 40.000 branduren tegenover 2000 uren van halogeen. LED spots hebben ook lang niet meer de koude kille kleur van een aantal jaar geleden. Wij werken met LED spots met een kleurtemperatuur van 3000° Kelvin (warm-wit) en 4000°  Kelvin (helder-wit) wat vergelijkbaar is met halogeen. Deze extra sterke spots hebben een vermogen van 5 watt, werken en hebben een lichtsterkte van 450 lumen (gelijk aan 50 watt halogeen)

 
LED strip linker/rechter voorzijde en plafond
300,00
?

Dimbare LED strips met afstandsbediening

De vitrineverlichting van het moment is toch wel LED strips. En dan niet zo maar LED strips maar LED strips die volledig zijn in te stellen met de bijgeleverde afstandsbediening. De strips zijn dimbaar en u kunt de kleurtemperatuur zelf bepalen. U kunt alle waarden kiezen tussen de 2700° Kelvin (warm-wit) en 7000° Kelvin (koud-wit). U kunt dus altijd de kleur aanpassen aan wat u zelf thuis of op de zaak heeft. Bij deze vitrine worden de strips zowel links als rechts aan de voorzijde van de kast gemonteerd, en in het plafond. Bekijk hier een filmpje van de ledstrips die wij leveren: bekijk de ledstrips

LED-Vitrinekast

 
Verlichting schakelaar boven op de kast
15,00
?

Schakelaar op de kast

Omdat wij veel aan winkels leveren die alle stroom geschakeld hebben staan zit er standaard geen schakelaar op de kast. We kunnen indien gewenst een schakelaar op de kast maken voor u. We plaatsen dan een drukschakelaar onder op de kast zodat deze niet zichtbaar is. Ook kunnen we op verzoek een snoerschakelaar monteren, dit dient u dan aan te geven via het opmerkingen venster als u de kast besteld.

Opties. (prijzen zijn ex b.t.w.)
 
Spiegelachterwand i.p.v. glas
98,00
?

Spiegelachterwand

U kunt kiezen om uw kast te voorzien van een spiegelwand. Het voordeel is dat u zo ook objecten vanaf de achterzijde kunt bekijken zoals bij modelbouw, modelwagens, kristal, klokken en andere verzamelobjecten. Let wel op als u ledstrips neemt in de vitrinekast, dat dit enigszins kan reflecteren in de achterwand.

 
Matglazen achterwand i.p.v. glas
140,00
?

Matglazen Achterwand

U kunt i.p.v. een glazen of houten achterwand ook kiezen voor een matglazen achterwand. Als u al matglas (ook wel melkglas of satijnglas genoemd) in huis heeft kunt u het mooi laten aan sluiten bij de rest van uw meubelen. Ook is matglas geschikt om een minder fraaie muur weg te werken, maar het is vooral mooi in een vitrinekast.

 
Plaatsen en gebruiksklaar maken op locatie
35,00
?

Plaatsen & Monteren?? Natuurlijk!

Natuurlijk hebben we ook een service dat uw kast op locatie plaatsen en monteren, of dat nu een verdieping van 10 hoog is op 1 hoog. Onze chauffeur is tevens altijd een ervaren monteur en zal de kast netjes plaatsen, uitpakken, waterpas stellen, de legborden plaatsen, de kast wordt schoon achtergelaten, en het verpakkingsmateriaal wordt voor u afgevoerd. 

LET OP: DIT TARIEF GELDT NIET ALS EEN KAST IN ONDERDELEN GELEVERD MOET WORDEN EN VOLLEDIG MOET WORDEN OPGEBOUWD.

 
Professionele schoonmaakset voor uw vitrine
19,50
?

Schoonmaakset

U kunt bij de vitrine een professioneel schoonmaak middel met glasdoek en handschoenen bestellen. U krijgt een bus schuimreiniger wat in de autoindustrie wordt gebruikt en een speciale doek. U kunt daar bij juist gebruik uw kast volledig streeploos mee poetsen. Niet te veel aanbregen en uw doek enigszins droog houden. We hebben al veel middelen geprobeerd maar dit middel maakt naar onze mening super goed schoon en is een echte aanrader!!

Reinigingsset vitrinekasten

 
Extra legbord 8mm inclusief glasdragers
40,00
?

Glazen Legborden

Er kunnen altijd extra glazen legborden aan een vitrine toegevoegd worden. Standaard worden onze vitrines geleverd met 2 (hangkasten) of 4 legborden (staande vitrines). De legborden zijn traploos verstelbaar met een inbussleutel 2,5mm, en kunnen 10 tot 15kg dragen per glasplaat.

LET OP: bij een kast met meerdere secties liggen er soms, 2, 3 of 4 legborden naast elkaar. Bij bijvoorbeeld een kast met 2 secties besteld u dus voor 1 etage extra 2 legborden, Voor een kast met 3 secties besteld u dan 3 legborden, en 4 bij secties besteld u voor 1 etage 4 legborden.

 
In onderdelen leveren en monteren op locatie
75,00
?

Montage op locatie

Al onze kasten t/m 3 meter breedte worden altijd gemonteerd geleverd, maar vaak zijn ze te groot om naar binnen te krijgen in een woonkamer of op een verdieping. Zeker op een trap met een lastige draai is het onmogelijk. Bovendien zijn ze behoorlijk zwaar en onhandig te dragen. Daarom hebben we de service dat we de kast in onderdelen leveren en op locatie opbouwen. Wij sturen een ervaren monteur en die zal de kast volledig opbouwen gebruiksklaar maken.

Als u van deze service gebruik wenst te maken altijd even contact opnemen zodat we de situatie kunnen bespreken.

 
Anti-stofstrip in het midden van de schuifdeur(en)
29,00
?

Aluminium Anti Stofstrips

Op alle vitrines met schuifdeuren kunt u kiezen om een aluminium stofstrip in het midden te plaatsen. Als de kast niet open gaat dan komt er ook echt geen stof binnen met so'n strip. Een nadeel van deze strip is dat in het middden het zicht onderbroken. Het is dus de afweging tussen extra stofafdichting, of een volledigtransparante voorkant.

Stofstrip

 
Kast 210cm hoog i.p.v. 200cm
72,00
?

Kast 210cm hoog i.p.v. 200cm

U kunt kiezen om u kast extra hoog te maken. I.p.v. 200cm kunnen we de kast ook 210 cm hoog maken zodat u meer ruimte in de hoogte krijgt. De binnenmaat van de kast wordt dan bij kasten t/m 80cm 201cm, en bij kasten vanaf 90cm 197,8cm.

 
Kast 220cm hoog i.p.v. 200cm
107,00
?

Kast 220cm hoog i.p.v. 200cm

U kunt kiezen om u kast extra hoog te maken. I.p.v. 200cm kunnen we de kast ook 220 cm hoog maken zodat u meer ruimte in de hoogte krijgt. De binnenmaat van de kast wordt dan bij kasten t/m 80cm 211cm, en bij kasten vanaf 90cm 207,8cm.

Gratis Opties
 
Profiel haaks 90º (alleen aluminium kleur)
?

Haaks Profiel i.p.v. Kwart Rond

U kunt kiezen om een strak haaks profiel te nemen in plaats van een kwart rond profiel. Het staande profiel wordt dan vervangen voor de 90° variant. Deze optie is gratis!

Haaks Profiel

 
Dichte houten achterwand i.p.v. glazen achterwand
?

Houten achterwand i.p.v. glas

U kunt kosteloos kiezen voor een dichte houten achterwand. De achterwand wordt dan geleverd in de kleur van de bodem en het plafond. Vooral in combinatie met ledstrips is een dichte achterwand een aanrader. Zo heeft u optimale lichtreflectie en wordt het licht zeer gelijkmatig verdeeld. Een dichte achterwand kan natuurlijk ook dienen om een minder fraaie muur weg te werken.

 
Alle houten delen uitvoeren in wit plaatmateriaal
?

Liever een witte bodem en plafond?

Het kan zijn dat u een aluminium frame, of zwart frame wil met een witte bodem en plafond. U kunt er dan voor kiezen om dit kosteloos te laten aanpassen. Wij zorgen er dan voor dat deze delen in het wit worden gemonteerd. 

 
Alle houten delen uitvoeren in grijs plaatmateriaal
?

Liever een grijze bodem en plafond?

Het kan zijn dat u een zwart frame wil met een grijze bodem en plafond. U kunt er dan voor kiezen om dit kosteloos te laten aanpassen. Wij zorgen er dan voor dat deze delen in het grijs worden gemonteerd. 

 
Alle houten delen uitvoeren in zwart plaatmateriaal
?

Liever een zwarte bodem en plafond?

Het kan zijn dat u een aluminium frame wil met een zwarte bodem en plafond. U kunt er dan voor kiezen om dit kosteloos te laten aanpassen. Wij zorgen er dan voor dat deze delen in het zwart worden gemonteerd

 
Stekker via de bovenzijde
?

Stekker via de bovenzijde

Standaard komt het netsnoer via de onderzijde van de kast uit. We kunnen het snoer ook kosteloos aan de bovenzijde van de vitrine monteren als u daar bijvoorbeeld uw stroompunt heeft.

Ral Kleur
Aluminium delen op kleur 
 
170,40
?

Uw kast in een andere kleur

Wilt u uw kast in een andere kleur?? Geen probleem! Als u voor een ralkleur kiest dan worden alle aluminium delen in de kleur mee gelakt. Zo kunt u altijd een kleur kiezen die u mooi vindt of past bij uw huisstijl. Vink deze optie aan en uw wordt automatich naar een pagina geleid waar u uit één van de 220 beschikbare kleuren kan kiezen. Het bedrag wordt opgeteld bij het totaalbedrag van de kast.

4u

Andere producten met dezelfde breedte

Vorige Volgende