vitrinemasters.com
Ruim 1200 vitrines Gratis geleverd in Nederland en Vlaanderen Showroom open op afspraak
Bereikbaar van 09:00 - 17:00 uur van ma t/m vrij 073-6899580

Catalogus

Breedte maat
v
Hoogte maat
v
Diepte maat
v

Maatwerk vitrines, een vitrinekast die helemaal op uw wensen aansluit

Te groot, te klein, de smal, te breed, er zijn zo veel redenen waarom de standaardmaten niet zouden passen voor uw toepassing. Daarom hebben wij maatwerk vitrines. Deze vitrines worden geheel op maat gemaakt. U kunt zelf aangeven hoe hoog, breed, smal, groot of klein uw vitrine wensen zijn. Natuurlijk geven wij u ook gepast advies voor alle toepassingen. Omdat onze vitrines nagenoeg stofdicht zijn kunt u presenteren wat u wil zonder veel onderhoud te hoeven plegen.

 

Maatwerk vitrines, betaalbaar?

Ja hoor, de maatwerk vitrines van Vitrine Masters zijn de best geprijsde kasten op de markt. Ze kunnen met of zonder verlichting geleverd worden en indien gewenst worden ze ook door een vakman geplaatst en gebruiksklaar gemaakt. Ook de verlichting kan in een door u gewenste kleur geleverd worden.

 

Maatwerk vitrines ook in diverse kleuren

Deze vitrines zijn leverbaar in bijna alle kleuren. Geef de RAL kleur door en de kast wordt helemaal of gedeeltelijk in de door u gewenste kleur vormgegeven. Geheel naar uw wensen en eisen kan ook het materiaal gekozen worden. Lades, opbergkasten, Speciale LED, geprinte/gelaserde Logo's en vele andere speciale wensen kunnen uitgevoerd worden. De kasten kunnen door ons volledig geïnstalleerd en gebruiksklaar gemaakt worden.