vitrinemasters.com
Ruim 1200 vitrines Gratis geleverd in Nederland en Vlaanderen Showroom open op afspraak
Bereikbaar van 09:00 - 17:00 uur van ma t/m vrij 073-6899580
Led vitrinekast 200 x 80 x 40

Led vitrinekast 200 x 80 x 40

(Model VM80-40-LED)

€ 850,00 ex. btw
€ 1.028,50 incl. btw

Specificaties

200x80x40
?

Afmeting

De afmeting van de kast wordt weergegeven in centimeters: hoogte x breedte x diepte en betreft altijd de buitenmaat. De binnenmaat van de kast is in de breedte en diepte -5 cm, en in de hoogte -9  en grote kasten vanaf 90cm breed -12,2cm. Stelvoeten van 2cm hoogte die wij gebruiken zijn niet meegerekend in de totale hoogte. Houd ook rekening met de hoogte van het plafond. Tussen het plafond en de kast dient altijd 10cm tussenruimte te zijn.

Aluminium of zwart
?

Kies uw kleur

Standaard kunt u kiezen uit aluminium of de kleur zwart, en u kunt gratis kiezen voor een glazen achterwand, een witte, grijze of zwarte wand. De gewenste kleur dient u aan te vinken bij opties. Zwart profiel heeft een kleine meerprijs t.o. aluminium vanwege de kosten voor het lakken. Een andere kleur is ook mogelijk, kies dan bij opties ''aluminium en houten delen op kleur'' en kies de gewenste kleur.

Aluminium vitrinekast witte beplating vitrine met witte achterwand en zwart profiel Glazen vitrinekast grijze bodem en plafond Zwarte vitrinekast glas Vitrine aluminium profiel met zwarte platen vitrine met zwarte achterwand en zwart profiel

4x 6mm
?

Legborden

Alle legborden zijn altijd traploos in hoogte verstelbaar middels een bijgeleverde inbussleutel 2,5mm. Dit is heel eenvoudig te doen. Ook kunt u later altijd legborden toevoegen of verwijderen mocht dat gewenst zijn.

De legborden van kasten vanaf 160cm breed zijn opgedeeld in het midden i.v.m. de grote overspanning. U krijgt dan dus legborden die naast elkaar liggen en in het midden met een profiel worden ondersteund. Als u dus een kast heeft met 2 secties en u wil graag een etage extra bestellen, bestel dan 2 legborden!! Heeft u een kast met 3 secties, bestel dan 3 legborden voor een extra etage en met 4 secties 4 legborden.


Richtlijn draagvermogen legborden

kast met 5mm legborden max 10kg per legbord

kast met 6mm legborden max 12 kg per legbord

kast met 8mm legborden max 17 kg per legbord

kast met 10mm legborden 22,5 kg per legbord

kast met 12mm legborden max 30kg per legbord

Draaideur 40cm zijde
?

Deur(en)

De kasten zijn voorzien van of een hardglazen draaideur, of van glazen schuifdeuren met degelijk slot. In geval van een draaideur is deze altijd rechtsdraaiend maar op verzoek kunnen we de deur ook kosteloos linksdraaiend voor u maken. Schuifdeuren monteren we logischerwijs altijd aan de voorzijde.

Staande kasten van 20cm t/m 80 cm breed hebben standaard een draaideur aan de rechter zijde en deze is ook rechtsdraaiend. Ook kunnen er bij kasten van 70, 80, en 90cm draaideuren aan de 'voorzijde' gemonteerd worden. Staande kasten vanaf 90cm breed hebben altijd schuifdeuren van 6mm, en Hangvitrines hebben ook altijd schuifdeuren.

1 x slot inclusief 2 sleutels
?

Altijd een degelijk slot!

Alle kasten zijn voorzien van degelijk slot met 2 sleutels. Mogelijke dieven krijgen de kast niet zo maar open, de sloten werken in ieder geval inbraakvertragend. Ideaal voor winkels, bedrijven en personen met een dure collectie of verzameling.

2,6 meter lang
?

Netsnoer

De kast heeft een geaard snoer en wordt standaard geleverd zonder schakelaar. Wilt u toch een schakelaar dan kunt u deze bij ''opties'' toevoegen.

Alle wanden glas
?

Hardglas Rondom

De wanden zijn allen voorzien van 4mm glas, maar op verzoek kunnen we ook kosteloos een dichte houten achterwand in de kast monteren. U kunt bij gratis opties aanvinken dat u een dichte achterwand wenst. Deze wordt dan in dezelfde kleur geleverd als bodem en plafond.

Rondom de draaideur
?

Stofwering

Rondom de deuren zijn kunststof of aluminium antistof profielen aangebracht om stof zo veel mogelijk te weren. De deur sluit in tegen deze strips waardoor kieren perfect worden afgedicht. Zo voorkomen we dat de vitrine een groot stofnest wordt.

Achter eerste deur, geen bouwpakket
?

Levering

Een standaard levering is gratis. Dan wordt de vitrinekast achter de eerste drempel op de begane grond geleverd. De vitrinekast wordt altijd gemonteerd geleverd t/m een breedte van 3 meter. Met uitzondering van schuifdeuren en legborden. Die worden meestal los meegeleverd en dienen door de klant zelf erin gelegd te worden.

Liever meer service?

 Natuurlijk hebben we ook een service tegen meerpijs dat we de vitrinekast in onderdelen kunnen leveren of compleet kunnen opbouwen op locatie mocht dat nodig zijn i.v.m. ruimtegebrek of plaatsing op een verdieping. Bij vitrinekasten vanaf 320cm breed is de complete montage inbegrepen. De chauffeur is tevens altijd een ervaren monteur die de vitrinekast netjes doet plaatsen/ophangen, uitpakken, waterpas stellen, de legborden plaatsen en het verpakkingsmateriaal wordt voor u afgevoerd.

Wilt u een bezorging incl. plaatsing en gebruiksklaar maken of compleet in onderdelen? Kijk dan bij ''opties'' en vink deze optie aan.

10 tot 12 weken
?

Levertijden

De levertijd is afhankelijk van het model, de voorraad, en de plaats van levering. Wij streven er altijd naar om de bestelde kast binnen 8 tot 12 weken bij u te leveren. Ook hebben wij vanwege de ruim 800 standaard kasten die wij leveren niet alle kasten voorradig. Uiteraard leveren wij uw kast z.s.m. bij u af. We rijden met eigen vervoer en de levertijd krijgt u binnen 2 weken nadat de order is geplaats al te weten. We werken met tijdsvakken van 3 uur.

P.S. In vakantieperiodes kan de levertijd tot maximaal 3 weken uitlopen i.v.m. sluiting van onze fabriek.

LED strip links voor
?

Dimbare LED strips met afstandsbediening

De vitrineverlichting van het moment is toch wel LED strips. En dan niet zo maar LED strips maar LED strips die volledig zijn in te stellen met een afstandsbediening. De strips zijn dimbaar en u kunt de kleurtemperatuur zelf bepalen. U kunt alle waarden kiezen tussen de 2700° Kelvin (warm-wit) en 7000° Kelvin (koud-wit). U kunt dus altijd de kleur aanpassen aan wat u zelf thuis of op de zaak heeft. Bekijk hier een filmpje van de ledstrips die wij leveren: bekijk de ledstrips

200
80
40

Product opties
Opties Verlichting. (prijzen zijn ex b.t.w.)
 
32,00
?

Extra LEDstrip in plafond

Je kunt kiezen voor een extra LED strip in het plafond. Dit geeft een betere verdeling van licht naar beneden en je dekt alle hoeken af waar schaduw kan ontstaan. Het geeft een mooier totaal effect in de kast.

LEDstrips zorgen voor weinig energieverbruik

LEDstrips zijn energie zuinig en geven geen warmte af waardoor de opjecten in de vitrine niet kunnen verkleuren. 

 

 
80,00
?

Extra LED strip

Een extra ledstrip zorgt voor een optimale lichtverdeling in de kast. 1 strip geeft voldoende licht maar je mist wel symetrie in de kast en bij iets bredere kasten kan er schaduw ontstaan aan de zijde waar geen strip zit. Een extra striop is dus zeker aan te raden, zeker in als de kast goed moet opvallen in een winkel of museum etc.

Opties. (prijzen zijn ex b.t.w.)
 
113,00
?

Spiegelachterwand

U kunt kiezen om uw kast te voorzien van een spiegelwand. Het voordeel is dat u zo ook objecten vanaf de achterzijde kunt bekijken zoals bij modelbouw, modelwagens, kristal, klokken en andere verzamelobjecten. Let wel op als u ledstrips neemt in de vitrinekast, dat dit enigszins kan reflecteren in de achterwand.

 
159,00
?

Matglazen Achterwand

U kunt i.p.v. een glazen of houten achterwand ook kiezen voor een matglazen achterwand. Als u al matglas (ook wel melkglas of satijnglas genoemd) in huis heeft kunt u het mooi laten aan sluiten bij de rest van uw meubelen. Ook is matglas geschikt om een minder fraaie muur weg te werken, maar het is vooral mooi in een vitrinekast.

 
50,00
?

Plaatsen & Gebruiksklaar maken?? Natuurlijk!

Natuurlijk hebben we ook een service tegen meerprijs om uw vitrinekast op locatie te plaatsen. Geef op de checklist aan waar de vitrine geplaatst wordt. Onze chauffeur is tevens altijd een ervaren monteur en zal de kast netjes plaatsen, uitpakken, waterpas stellen, de legborden plaatsen en het verpakkingsmateriaal voor u afvoeren.

LET OP: DIT TARIEF GELDT NIET ALS EEN KAST IN ONDERDELEN GELEVERD MOET WORDEN EN VOLLEDIG MOET WORDEN OPGEBOUWD OP LOCATIE.

 
26,00
?

Schoonmaakset

U kunt bij de vitrine een professioneel schoonmaak middel met glasdoek en handschoenen bestellen. U krijgt een bus schuimreiniger wat in de autoindustrie wordt gebruikt en een speciale doek. U kunt daar bij juist gebruik uw kast volledig streeploos mee poetsen. Niet te veel aanbregen en uw doek enigszins droog houden. We hebben al veel middelen geprobeerd maar dit middel maakt naar onze mening super goed schoon en is een echte aanrader!!

Reinigingsset vitrinekasten

 
82,00
?

2x draaideur voorzijde

U kunt er voor kiezen om de kast uit te voeren met 2 draaideuren aan de voorzijde. Het voordeel is dat u makkelijker bij de spullen in de kast kan, maar het nadeel is dat er in het midden van de kast een kier zit van ongeveer 1 tot max 2 mm waardoor de kast iets stofgevoeliger wordt. De keuze is dus tussen gemak en een keer extra poetsen. Er bestaan wel transparante stofstrips voor maar dit onderbreek wel het zicht in de kast.

 
40,00
?

Glazen Legborden

Er kunnen altijd extra glazen legborden aan een vitrine toegevoegd worden. Standaard wordt deze vitrine geleverd met 4 legborden van 6mm dik. De legborden zijn traploos verstelbaar met een inbussleutel 2,5mm, en kunnen 12kg dragen per glasplaat.

LET OP: bij een kast met meerdere secties liggen er soms, 2, 3 of 4 legborden naast elkaar. Bij bijvoorbeeld een kast met 2 secties besteld u dus voor 1 etage extra 2 legborden, Voor een kast met 3 secties besteld u dan 3 legborden, en 4 bij secties besteld u voor 1 etage 4 legborden.

 
82,00
?

Kast 210cm hoog i.p.v. 200cm

U kunt kiezen om u kast extra hoog te maken. I.p.v. 200cm kunnen we de kast ook 210 cm hoog maken zodat u meer ruimte in de hoogte krijgt. De binnenmaat van de kast wordt dan bij kasten t/m 80cm 201cm, en bij kasten vanaf 90cm 197,8cm.

 
122,00
?

Kast 220cm hoog i.p.v. 200cm

U kunt kiezen om u kast extra hoog te maken. I.p.v. 200cm kunnen we de kast ook 220 cm hoog maken zodat u meer ruimte in de hoogte krijgt. De binnenmaat van de kast wordt dan bij kasten t/m 80cm 211cm, en bij kasten vanaf 90cm 207,8cm.

Gratis Opties
 
?

Haaks Profiel i.p.v. Kwart Rond

U kunt kiezen om een strak haaks profiel te nemen in plaats van een kwart rond profiel. Het staande profiel wordt dan vervangen voor de 90° variant. Deze optie is gratis!

Haaks Profiel

 
?

Houten achterwand i.p.v. glas

U kunt kosteloos kiezen voor een houten achterwand. De standaard is glas of dicht en wordt dan geleverd in de kleur van de bodem en het plafond. Vooral in combinatie met ledstrips is een dichte achterwand een aanrader. Zo heeft u optimale lichtreflectie en wordt het licht zeer gelijkmatig verdeeld. Een dichte achterwand kan natuurlijk ook dienen om een minder fraaie muur weg te werken. kies u hier niet voor dat krijgt u een glazen achterwand. Houd er rekning mee dat er vuil en spinnen achter gaan zitten en dat dat dan zichtbaar is.

 
?

Liever een witte bodem en plafond?

Het kan zijn dat u een aluminium frame, of zwart frame wil met een witte bodem en plafond. U kunt er dan voor kiezen om dit kosteloos te laten aanpassen. Wij zorgen er dan voor dat deze delen in het wit worden gemonteerd. 

 
?

Liever een grijze bodem en plafond?

Het kan zijn dat u een zwart frame wil met een grijze bodem en plafond. U kunt er dan voor kiezen om dit kosteloos te laten aanpassen. Wij zorgen er dan voor dat deze delen in het grijs worden gemonteerd. 

 
?

Liever een zwarte bodem en plafond?

Het kan zijn dat u een aluminium frame wil met een zwarte bodem en plafond. U kunt er dan voor kiezen om dit kosteloos te laten aanpassen. Wij zorgen er dan voor dat deze delen in het zwart worden gemonteerd

 
?

Draaideur aan de linker zijde i.p.v. rechts

Standaard zit een draaideur aan de rechter zijde maar u kunt er ook kosteloos voor kiezen om de deur aan de linker zijde te laten plaatsen. De deuren draaien altijd naar de muur toe.

 
?

LED strip in de andere hoek

Standaard wordt deze kast geleverd met een LED strip aan de linkerkant. U kunt deze kosteloos naar rechts laten plaatsen. Als u 2 strips wil, links en rechts vinkt u bij opties verlichting" extra LED strips rechts "aan. 

 
?

Houten zijwanden i.p.v. glas

U kunt kosteloos kiezen voor een dichte houten zijwanden. De zijwanden worden dan geleverd in de kleur van de panelen. Gratis in de kleur wit, grijs of zwart.

 
?

Bodem en plafond uitvoeren in wit plaatmateriaal

 
 
Ral Kleur
Aluminium delen op kleur 
 
159,00
?

Uw kast in een andere kleur

Wilt u uw kast in een andere kleur?? Geen probleem! Als u voor een ralkleur kiest dan worden alle aluminium delen in de kleur mee gelakt. Zo kunt u altijd een kleur kiezen die u mooi vindt of past bij uw huisstijl. Vink deze optie aan en uw wordt automatich naar een pagina geleid waar u uit één van de 220 beschikbare kleuren kan kiezen. Het bedrag wordt opgeteld bij het totaalbedrag van de kast.

Netsnoer/stekker
 
 
 
 

Andere producten met dezelfde breedte

Vitrinekast 200 x 80 x 40
Vitrinekast
200 x 80 x 40
€ 711,00excl. btw
Bekijk Details
Hang Vitrine 80 x 80 x 25
Hang Vitrine
80 x 80 x 25
€ 514,00excl. btw
Bekijk Details
Hang Vitrinekast met ledstrip 80 x 80 x 25
€ 793,00excl. btw
Bekijk Details
Toonbank vitrine glas hout 92 x 80 x 60
€ 652,00excl. btw
Bekijk Details
Vitrinekast met onderkast 200 x 80 x 50
€ 776,00excl. btw
Bekijk Details
Vitrinekast met lades 200 x 80 x 50
Vitrinekast met lades
200 x 80 x 50
€ 928,00excl. btw
Bekijk Details
Led vitrinekast 200 x 80 x 30
Led vitrinekast
200 x 80 x 30
€ 824,00excl. btw
Bekijk Details
Vitrinekast 200 x 80 x 50
Vitrinekast
200 x 80 x 50
€ 748,00excl. btw
Bekijk Details
Hang Vitrine 80 x 80 x 30
Hang Vitrine
80 x 80 x 30
€ 552,00excl. btw
Bekijk Details
Wandvitrinekast met ledstrips 80 x 80 x 30
€ 832,00excl. btw
Bekijk Details
Toonbank vitrine hout 92 x 80 x 60
€ 534,00excl. btw
Bekijk Details
Vitrinekast met onderkast 200 x 80 x 60
€ 807,00excl. btw
Bekijk Details
Vitrinekast met lades 200 x 80 x 60
Vitrinekast met lades
200 x 80 x 60
€ 960,00excl. btw
Bekijk Details
Hang Vitrine 80 x 80 x 35
Hang Vitrine
80 x 80 x 35
€ 594,00excl. btw
Bekijk Details
Hang Vitrine met ledstrips 80 x 80 x 35
€ 876,00excl. btw
Bekijk Details
Vitrinekast 200 x 80 x 60
Vitrinekast
200 x 80 x 60
€ 852,00excl. btw
Bekijk Details
Hang Vitrine 100 x 80 x 20
Hang Vitrine
100 x 80 x 20
€ 514,00excl. btw
Bekijk Details
Hang Vitrinekast met ledstrips 100 x 80 x 20
€ 812,00excl. btw
Bekijk Details
Vitrinekast 200 x 80 x 20
Vitrinekast
200 x 80 x 20
€ 670,00excl. btw
Bekijk Details
Led vitrinekast 200 x 80 x 50
Led vitrinekast
200 x 80 x 50
€ 875,00excl. btw
Bekijk Details
Hang Vitrine 100 x 80 x 25
Hang Vitrine
100 x 80 x 25
€ 552,00excl. btw
Bekijk Details
Wandvitrine met ledverlichting 100 x 80 x 25
€ 853,00excl. btw
Bekijk Details
Hang Vitrine 100 x 80 x 30
Hang Vitrine
100 x 80 x 30
€ 594,00excl. btw
Bekijk Details
Wandvitrinekast met ledstrips 100 x 80 x 30
€ 896,00excl. btw
Bekijk Details
Vitrinekast 200 x 80 x 30
Vitrinekast
200 x 80 x 30
€ 698,00excl. btw
Bekijk Details
Led vitrinekast 200 x 80 x 60
Led vitrinekast
200 x 80 x 60
€ 900,00excl. btw
Bekijk Details
Hang Vitrine 100 x 80 x 35
Hang Vitrine
100 x 80 x 35
€ 637,00excl. btw
Bekijk Details
Wand Vitrinekast met ledverlichting 100 x 80 x 35
€ 945,00excl. btw
Bekijk Details
Hang Vitrine 120 x 80 x 20
Hang Vitrine
120 x 80 x 20
€ 552,00excl. btw
Bekijk Details
Hang Vitrinekast met ledstrips 120 x 80 x 20
€ 873,00excl. btw
Bekijk Details