vitrinemasters.com
Ruim 1200 vitrines Gratis geleverd in Nederland en Vlaanderen Showroom open op afspraak
Bereikbaar van 09:00 - 17:00 uur van ma t/m vrij 073-6899580
Hang Vitrine 100 x 80 x 35

Hang Vitrine 100 x 80 x 35

(Model VM80-35HV)

€ 637,00 ex. btw
€ 770,77 incl. btw

Specificaties

100x80x35
?

Afmeting

De afmeting van de kast wordt weergegeven in centimeters: hoogte x breedte x diepte en betreft altijd de buitenmaat. De binnenmaat van de kast is in de breedte en diepte -5 cm, en in de hoogte -9  en grote kasten vanaf 90cm breed -12,2cm. Stelvoeten van 2cm hoogte die wij gebruiken zijn niet meegerekend in de totale hoogte. Houd ook rekening met de hoogte van het plafond. Tussen het plafond en de kast dient altijd 10cm tussenruimte te zijn.

Aluminium of zwart
?

Kies uw kleur

Standaard kunt u kiezen uit aluminium of de kleur zwart, en u kunt gratis kiezen voor een glazen achterwand, een witte, grijze of zwarte wand. De gewenste kleur dient u aan te vinken bij opties. Zwart profiel heeft een kleine meerprijs t.o. aluminium vanwege de kosten voor het lakken. Een andere kleur is ook mogelijk, kies dan bij opties ''aluminium en houten delen op kleur'' en kies de gewenste kleur.

Aluminium vitrinekast witte beplating vitrine met witte achterwand en zwart profiel Glazen vitrinekast grijze bodem en plafond Zwarte vitrinekast glas Vitrine aluminium profiel met zwarte platen vitrine met zwarte achterwand en zwart profiel

2x 8mm glas
?

Legborden

Alle legborden zijn altijd traploos in hoogte verstelbaar middels een bijgeleverde inbussleutel 2,5mm. Dit is heel eenvoudig te doen. Ook kunt u later altijd legborden toevoegen of verwijderen mocht dat gewenst zijn.

De legborden van kasten vanaf 160cm breed zijn opgedeeld in het midden i.v.m. de grote overspanning. U krijgt dan dus legborden die naast elkaar liggen en in het midden met een profiel worden ondersteund. Als u dus een kast heeft met 2 secties en u wil graag een etage extra bestellen, bestel dan 2 legborden!! Heeft u een kast met 3 secties, bestel dan 3 legborden voor een extra etage en met 4 secties 4 legborden.


Richtlijn draagvermogen legborden

kast met 5mm legborden max 10kg per legbord

kast met 6mm legborden max 12 kg per legbord

kast met 8mm legborden max 17 kg per legbord

kast met 10mm legborden 22,5 kg per legbord

kast met 12mm legborden max 30kg per legbord

2 schuifdeuren
?

Deur(en)

De kasten zijn voorzien van of een hardglazen draaideur, of van glazen schuifdeuren met degelijk slot. In geval van een draaideur is deze altijd rechtsdraaiend maar op verzoek kunnen we de deur ook kosteloos linksdraaiend voor u maken. Schuifdeuren monteren we logischerwijs altijd aan de voorzijde.

kasten van 20cm t/m 80 cm breed hebben standaard een draaideur aan de rechter zijde en deze is ook rechtsdraaiend. Ook kunnen er bij kasten van 70, 80, en 90cm draaideuren aan de 'voorzijde' gemonteerd worden. Kasten vanaf 90cm breed en hang vitrines hebben altijd schuifdeuren.

1 x slot inclusief 2 sleutels
?

Altijd een degelijk slot!

Alle kasten zijn voorzien van degelijk slot met 2 sleutels. Mogelijke dieven krijgen de kast niet zo maar open, de sloten werken in ieder geval inbraakvertragend. Ideaal voor winkels, bedrijven en personen met een dure collectie of verzameling.

2x LEDspot 50MM 4 watt RGBWW
?

Verlichting

In onze vitrines gebruiken wij standaard:

Dimbare led spot RGBWW 4 Watt MR16 

LED verlichting heeft natuurlijk veel voordelen; zo straalt het geen UV uit, wordt het nauwelijks warm en is het energiezuinig. Wij werken met LED spots RGBWW MR16.

Functionaliteiten

  • Directe bediening: in-/uitschakelen, dimmen, lichtkleur instellen
  • Keuze uit 16 miljoen RGB kleuren + kleurtemperaturen van 2700K tot 6500K

 

Hoogwaardige kwaliteit

De levensduur van de MR16 spot is 50.000 branduren.

3 meter lang met haakse stekker
?

Netsnoer

De kast heeft een geaard snoer en wordt standaard geleverd zonder schakelaar. Wilt u toch een schakelaar dan kunt u deze bij ''opties'' toevoegen.

Achterwand plaatmateriaal, zijwanden glas
?

Hardglas Rondom

De wanden zijn allen voorzien van 4mm glas, maar op verzoek kunnen we ook kosteloos een dichte houten achterwand in de kast monteren. U kunt bij gratis opties aanvinken dat u een dichte achterwand wenst. Deze wordt dan in dezelfde kleur geleverd als bodem en plafond.

Links en rechts van de schuifdeuren
?

Stofwering

Rondom de deuren zijn kunststof of aluminium antistof profielen aangebracht om stof zo veel mogelijk te weren. De deur sluit in tegen deze strips waardoor kieren perfect worden afgedicht. Zo voorkomen we dat de vitrine een groot stofnest wordt.

Begane grond achter eerste drempel
?

Levering

Een standaard levering is gratis. Dan wordt de vitrinekast achter de eerste drempel op de begane grond geleverd. De vitrinekast wordt altijd gemonteerd geleverd t/m een breedte van 3 meter. Met uitzondering van schuifdeuren en legborden. Die worden meestal los meegeleverd en dienen door de klant zelf erin gelegd te worden.

Liever meer service?

 Natuurlijk hebben we ook een service tegen meerpijs dat we de vitrinekast in onderdelen kunnen leveren of compleet kunnen opbouwen op locatie mocht dat nodig zijn i.v.m. ruimtegebrek of plaatsing op een verdieping. Bij vitrinekasten vanaf 320cm breed is de complete montage inbegrepen. De chauffeur is tevens altijd een ervaren monteur die de vitrinekast netjes doet plaatsen/ophangen, uitpakken, waterpas stellen, de legborden plaatsen en het verpakkingsmateriaal wordt voor u afgevoerd.

Wilt u een bezorging incl. plaatsing en gebruiksklaar maken of compleet in onderdelen? Kijk dan bij ''opties'' en vink deze optie aan.

10 tot 12 weken
?

Levertijden

De levertijd is afhankelijk van het model, de voorraad, en de plaats van levering. Wij streven er altijd naar om de bestelde kast binnen 8 tot 12 weken bij u te leveren. Ook hebben wij vanwege de ruim 800 standaard kasten die wij leveren niet alle kasten voorradig. Uiteraard leveren wij uw kast z.s.m. bij u af. We rijden met eigen vervoer en de levertijd krijgt u binnen 2 weken nadat de order is geplaats al te weten. We werken met tijdsvakken van 3 uur.

P.S. In vakantieperiodes kan de levertijd tot maximaal 3 weken uitlopen i.v.m. sluiting van onze fabriek.

100
80
35

Product opties
Opties Verlichting. (prijzen zijn ex b.t.w.)
 
212,00
?

Dimbare LED strips met afstandsbediening

De vitrineverlichting van het moment is toch wel LED strips. En dan niet zo maar LED strips maar LED strips die volledig zijn in te stellen met de bijgeleverde afstandsbediening. De strips zijn dimbaar en u kunt de kleurtemperatuur zelf bepalen. U kunt alle waarden kiezen tussen de 2700° Kelvin (warm-wit) en 7000° Kelvin (koud-wit). U kunt dus altijd de kleur aanpassen aan wat u zelf thuis of op de zaak heeft. Bij deze vitrine worden de strips zowel links als rechts aan de voorzijde van de kast gemonteerd, en in het plafond. Bekijk hier een filmpje van de ledstrips die wij leveren: bekijk de ledstrips

LED-Vitrinekast

Opties. (prijzen zijn ex b.t.w.)
 
57,00
?

Spiegelachterwand

U kunt kiezen om uw kast te voorzien van een spiegelwand. Het voordeel is dat u zo ook objecten vanaf de achterzijde kunt bekijken zoals bij modelbouw, modelwagens, kristal, klokken en andere verzamelobjecten. Let wel op als u ledstrips neemt in de vitrinekast, dat dit enigszins kan reflecteren in de achterwand.

 
57,00
?

Matglazen Achterwand

U kunt i.p.v. een glazen of houten achterwand ook kiezen voor een matglazen achterwand. Als u al matglas (ook wel melkglas of satijnglas genoemd) in huis heeft kunt u het mooi laten aan sluiten bij de rest van uw meubelen. Ook is matglas geschikt om een minder fraaie muur weg te werken, maar het is vooral mooi in een vitrinekast.

 
26,00
?

Schoonmaakset

U kunt bij de vitrine een professioneel schoonmaak middel met glasdoek en handschoenen bestellen. U krijgt een bus schuimreiniger wat in de autoindustrie wordt gebruikt en een speciale doek. U kunt daar bij juist gebruik uw kast volledig streeploos mee poetsen. Niet te veel aanbregen en uw doek enigszins droog houden. We hebben al veel middelen geprobeerd maar dit middel maakt naar onze mening super goed schoon en is een echte aanrader!!

Reinigingsset vitrinekasten

 
43,00
?

Glazen Legborden

Er kunnen altijd extra glazen legborden aan een vitrine toegevoegd worden. Standaard worden onze vitrines geleverd met 2 (hangkasten) of 4 legborden (staande vitrines). De legborden zijn traploos verstelbaar met een inbussleutel 2,5mm, en kunnen 10 tot 15kg dragen per glasplaat.

LET OP: bij een kast met meerdere secties liggen er soms, 2, 3 of 4 legborden naast elkaar. Bij bijvoorbeeld een kast met 2 secties besteld u dus voor 1 etage extra 2 legborden, Voor een kast met 3 secties besteld u dan 3 legborden, en 4 bij secties besteld u voor 1 etage 4 legborden.

 
39,00
?

Aluminium Anti-Stofborstel

Op alle vitrines met schuifdeuren kun je ervoor kiezen om een aluminium anti-stofborstel in het midden te plaatsen. Als de kast niet open gaat dan komt er ook echt geen stof binnen deze borstel. Een nadeel van deze anti-stofborstel is dat in het middden van de vitrine het zicht onderbroken wordt. Het is dus de afweging tussen extra anti-stof afdichting, of een volledig transparante voorkant.

Stofstrip

 
70,00
?

Glazen plafond

Als u graag een glazen plafond wenst dan kunnen we het plafond ook in glas uitvoeren. U kunt dan geen halogeenspots of ledspots in het plafond nemen. Magneetrailen of LED strips zijn wel mogelijk omdat deze aan de zijkant van de kast geplaatst worden (zie opties verlichting). Voor een glazen plafond worden speciale profielen gebruikt zodat de bovenzijde van de vitrine perfect is afgewerkt en geeft een zeer chique uitstraling.

 
100,00
?

Kast ophangen*

Wij kunnen de vitrinekast indien gewenst voor u ophangen. Door onze ervaring kunnen we dat snel en vakkundig doen.  U bent dan verzekerd voor schade aan de vitrinekast. Onze vitrinekasten kunnen aan de meeste soorten wanden bevestigd worden. Vul bij de checklist in wat voor wand u thuis heeft. Als de vitrinekast naar een etage moet geef dat ook aan. Verder horen we graag of er leidingen e.d. in de muur lopen waar we rekening mee moeten houden met ophangen.


 
19,00
?

Deze kast als staande vitrine gebruiken

Je kan deze kast ook als staande kast gebruiken. We kunnen er dan stelvoeten bij leveren zodat je de kast neer kan zetten. Houd er wel rekening mee dat als je ledspots hebt deze zichtbaar zijn als u bovenop de kast kijkt.

Bovenzijde Vitrine

Het is dus raadzaam om de kast ergens op te zetten zodat je niet op het plafond kijkt. Tegen meerprijs kunnen we het plafond ook uitvoeren in glas. Dan hebt je dit ptobleem niet. Je kan de optie ''glazen bovenplaat'' aanvinken bij opties.

Gratis Opties
 
?

Haaks Profiel i.p.v. Kwart Rond

U kunt kiezen om een strak haaks profiel te nemen in plaats van een kwart rond profiel. Het staande profiel wordt dan vervangen voor de 90° variant. Deze optie is gratis!

Haaks Profiel

 
?

Liever een witte bodem en plafond?

Het kan zijn dat u een aluminium frame, of zwart frame wil met een witte bodem en plafond. U kunt er dan voor kiezen om dit kosteloos te laten aanpassen. Wij zorgen er dan voor dat deze delen in het wit worden gemonteerd. 

 
?

Liever een grijze bodem en plafond?

Het kan zijn dat u een zwart frame wil met een grijze bodem en plafond. U kunt er dan voor kiezen om dit kosteloos te laten aanpassen. Wij zorgen er dan voor dat deze delen in het grijs worden gemonteerd. 

 
?

Liever een zwarte bodem en plafond?

Het kan zijn dat u een aluminium frame wil met een zwarte bodem en plafond. U kunt er dan voor kiezen om dit kosteloos te laten aanpassen. Wij zorgen er dan voor dat deze delen in het zwart worden gemonteerd

 
?

Houten zijwanden i.p.v. glas

U kunt kosteloos kiezen voor een dichte houten zijwanden. De zijwanden worden dan geleverd in de kleur van de panelen. Gratis in de kleur wit, grijs of zwart.

 
?

Bodem en plafond uitvoeren in wit plaatmateriaal

 
 
Ral Kleur
Aluminium delen op kleur 
 
118,00
?

Uw kast in een andere kleur

Wilt u uw kast in een andere kleur?? Geen probleem! Als u voor een ralkleur kiest dan worden alle aluminium delen in de kleur mee gelakt. Zo kunt u altijd een kleur kiezen die u mooi vindt of past bij uw huisstijl. Vink deze optie aan en uw wordt automatich naar een pagina geleid waar u uit één van de 220 beschikbare kleuren kan kiezen. Het bedrag wordt opgeteld bij het totaalbedrag van de kast.

Netsnoer/stekker
 
 
 
 

Andere producten met dezelfde breedte

Vitrinekast 200 x 80 x 40
Vitrinekast
200 x 80 x 40
€ 711,00excl. btw
Bekijk Details
Hang Vitrine 80 x 80 x 25
Hang Vitrine
80 x 80 x 25
€ 514,00excl. btw
Bekijk Details
Hang Vitrinekast met ledstrip 80 x 80 x 25
€ 793,00excl. btw
Bekijk Details
Toonbank vitrine glas hout 92 x 80 x 60
€ 652,00excl. btw
Bekijk Details
Vitrinekast met onderkast 200 x 80 x 50
€ 776,00excl. btw
Bekijk Details
Vitrinekast met lades 200 x 80 x 50
Vitrinekast met lades
200 x 80 x 50
€ 928,00excl. btw
Bekijk Details
Led vitrinekast 200 x 80 x 30
Led vitrinekast
200 x 80 x 30
€ 824,00excl. btw
Bekijk Details
Vitrinekast 200 x 80 x 50
Vitrinekast
200 x 80 x 50
€ 748,00excl. btw
Bekijk Details
Hang Vitrine 80 x 80 x 30
Hang Vitrine
80 x 80 x 30
€ 552,00excl. btw
Bekijk Details
Wandvitrinekast met ledstrips 80 x 80 x 30
€ 832,00excl. btw
Bekijk Details
Toonbank vitrine hout 92 x 80 x 60
€ 534,00excl. btw
Bekijk Details
Vitrinekast met onderkast 200 x 80 x 60
€ 807,00excl. btw
Bekijk Details
Vitrinekast met lades 200 x 80 x 60
Vitrinekast met lades
200 x 80 x 60
€ 960,00excl. btw
Bekijk Details
Hang Vitrine 80 x 80 x 35
Hang Vitrine
80 x 80 x 35
€ 594,00excl. btw
Bekijk Details
Hang Vitrine met ledstrips 80 x 80 x 35
€ 876,00excl. btw
Bekijk Details
Vitrinekast 200 x 80 x 60
Vitrinekast
200 x 80 x 60
€ 852,00excl. btw
Bekijk Details
Led vitrinekast 200 x 80 x 40
Led vitrinekast
200 x 80 x 40
€ 850,00excl. btw
Bekijk Details
Hang Vitrine 100 x 80 x 20
Hang Vitrine
100 x 80 x 20
€ 514,00excl. btw
Bekijk Details
Hang Vitrinekast met ledstrips 100 x 80 x 20
€ 812,00excl. btw
Bekijk Details
Vitrinekast 200 x 80 x 20
Vitrinekast
200 x 80 x 20
€ 670,00excl. btw
Bekijk Details
Led vitrinekast 200 x 80 x 50
Led vitrinekast
200 x 80 x 50
€ 875,00excl. btw
Bekijk Details
Hang Vitrine 100 x 80 x 25
Hang Vitrine
100 x 80 x 25
€ 552,00excl. btw
Bekijk Details
Wandvitrine met ledverlichting 100 x 80 x 25
€ 853,00excl. btw
Bekijk Details
Hang Vitrine 100 x 80 x 30
Hang Vitrine
100 x 80 x 30
€ 594,00excl. btw
Bekijk Details
Wandvitrinekast met ledstrips 100 x 80 x 30
€ 896,00excl. btw
Bekijk Details
Vitrinekast 200 x 80 x 30
Vitrinekast
200 x 80 x 30
€ 698,00excl. btw
Bekijk Details
Led vitrinekast 200 x 80 x 60
Led vitrinekast
200 x 80 x 60
€ 900,00excl. btw
Bekijk Details
Wand Vitrinekast met ledverlichting 100 x 80 x 35
€ 945,00excl. btw
Bekijk Details
Hang Vitrine 120 x 80 x 20
Hang Vitrine
120 x 80 x 20
€ 552,00excl. btw
Bekijk Details
Hang Vitrinekast met ledstrips 120 x 80 x 20
€ 873,00excl. btw
Bekijk Details