vitrinemasters.com
Ruim 1200 vitrines Gratis geleverd in Nederland en Vlaanderen Showroom open op afspraak
Bereikbaar van 09:00 - 17:00 uur van ma t/m vrij 073-6899580

Catalogus

Breedte maat
v
Hoogte maat
v
Diepte maat
v

producten per pagina

producten per pagina

producten per pagina

Wandvitrines voor iedere toepassing

Wandvitrines zijn erg mooi en toe te passen in zowel zakelijke als particuliere toepassingen. Verkrijgbaar in diverse standaardmaten, maar wandvitrines zijn ook geheel op maat naar uw wensen te maken. Zo voldoet de vitrine altijd aan uw wensen. Onze wandvitrines worden gemaakt van aluminium en glas en hout.

De mogelijkheden van wandvitrines

Met of zonder verlichting, in elke gewenste kleur en maat. Alles is mogelijk bij Vitrine Masters. Is het voor uw verzameling of voor uw producten? Voor iedere toepassing geven wij het juiste vitrine advies. U kunt langskomen in de fabriek om diverse vitrines te bekijken. Samen met u stellen we dan een kast samen en geven we advies op maat. De vitrines worden waar mogelijk gemonteerd geleverd en indien gewenst door een vakman vakkundig geplaatst en gebruiksklaar gemaakt.

Wandvitrines met COB LED verlichting

Net als alle vitrines zijn ook de wandvitrines leverbaar met COB LED verlichting. Hiermee komen uw producten, of uw verzameling het best tot zijn recht. Ook de COB LED is in diverse kleuren te verkrijgen en zorgt ervoor dat uw wandvitrine echt een eyecatcher wordt.

U kunt een afspraak maken om te komen kijken in de showroom/fabriek in Nieuwkuijk op de Kerkstraat 36a. Bel ons vandaag nog!