vitrinemasters.com
Ruim 1200 vitrines Gratis geleverd in Nederland en Vlaanderen Showroom open op afspraak
Bereikbaar van 09:00 - 17:00 uur van ma t/m vrij 073-6899580

Catalogus

Diepte maat
v

producten per pagina

producten per pagina

producten per pagina

COB LED vitrines: Wat zijn COB LED strips voor in de vitrinekast?

De vitrineverlichting van het moment is toch wel COB LED strips. Een COB LED Strip is een nieuw type LED verlichting dat gebruik maakt van vele kleine LED’s om een uniforme lichtstrook te creëren. De afkorting COB staat voor “chips on board”, wat betekent dat de LED’s dicht bij elkaar op een printplaat zijn geplaatst. Dit type LED strip is zeer flexibel en beschikbaar in een verscheidenheid van kleuren, waardoor het een geweldige keuze is voor de vitrinekast.

De strips zijn dimbaar en u kunt de kleurtemperatuur zelf bepalen. U kunt alle waarden kiezen tussen de 2700° Kelvin (warm-wit) en 6000° Kelvin (koud-wit). U kunt dus altijd de kleur aanpassen aan wat u zelf thuis of op de zaak heeft.

Wij monteren de COB ledstrips nauwelijks zichtbaar aan de voorzijde op de staanders van deze vitrinekasten en werken alle draden keurig weg. Ook in het plafond van deze vitrinekasten zit altijd een COB LEDstrip gemonteerd die we netjes infrezen. De COB LED strips worden in een aluminium LED profiel weggewerkt.

Afstandsbediening bij een COB LED vitrinekast

Een COB LED vitrinekast wordt altijd geleverd met een afstandsbediening met dim functie incl. driver en ledcontroller. Ook de warmtekleur van onze ledverlichting is geheel naar wens aan te passen. De lichtwarmte van elke led vitrinekast is regelbaar evenals de sterkte van het licht. Een led vitrinekast gebruikt op volle sterkte 28,8 watt per meter per uur en kan in alle kleuren tussen de 2700 en 6000 kelvin ingesteld worden (koud, helder en warm wit). U kunt dus de kleur van de COB LED vitrines aanpassen aan de kleur van uw verlichting in woonkamer, winkel of kantoor. Onze COB LED vitrines zijn ook op maat leverbaar. 

COB LED strips Vitrinekasten