vitrinemasters.com
Ruim 1200 vitrines Gratis geleverd in Nederland en Vlaanderen Showroom open op afspraak
Bereikbaar van 09:00 - 17:00 uur van ma t/m vrij 073-6899580

Catalogus

Breedte maat
v
Hoogte maat
v
Diepte maat
v

Buitenvitrines

 

Buitenvitrines zijn ideaal voor het weergeven van informatie of reclame materiaal. Er is altijd een buitenvitrine voor uw toepassing te vinden, want buiten de standaard maten verzorgen wij ook maatwerk buitenvitrines.

 

Waterdicht en bestand tegen corrosie

 

Alle buitenvitrines zijn spatwaterdicht en door het duurzame geanodiseerde aluminium frame gaan ze heel lamg mee. De ruit is gemaakt van 4 mm dik slagvast kunststof of gehard glas en door de met rubber afgedichte beluchtigsgaten heeft u ook geen last van condensvorming. Uw reclameuiting of informatie is dus altijd goed leesbaar en goed beschermd.

Buitenvitrines zijn geschikt voor tal van toepassingen. Informatie of aanbiedingen, foto's of posters, alles is mogelijk en als het in een standaard buitenvitrine niet past kunnen wij een buitenvitrine voor u op maat maken.

 

Buitenvitrine op maat

 

Of u n u een standaard maat wenst of maatwerk, wij zorgen dat uw buitenvitrine altijd snel geleverd wordt. Kasten uit voorraad zijn leverbaar in enkele dagen en maatwerk heeft 5 tot 6 weken levertijd.

Wenst u advies over de diverse buitenvitrines? Twijfel dan geen moment om contact met ons op te nemen. U bent van harte welkom om voorbeelden te bekijken en een persoonlijk advies op maat te krijgen.

Bel ons vandaag nog voor een afspraak of vul het contactformulier in, dan nemen wij contact met u op.