vitrinemasters.com
Ruim 1200 vitrines Gratis geleverd in Nederland en Vlaanderen Showroom open op afspraak
Bereikbaar van 09:00 - 17:00 uur van ma t/m vrij 073-6899580

Catalogus

Diepte maat
v

producten per pagina

producten per pagina

producten per pagina

Vintrinekast met lades.

Bij Vitrine Masters kunt u diverse vitrines met lades vinden. U kunt deze zelfs helemaal op maat laten maken. Zo heeft uw vitrinekast de afmetingen die u wenst, het aantal lades wat u wenst en de kleur en verlichting die u wenst. Een vitrine met lades geeft het grote voordeel dat u bijvoorbeeld de doosjes van uw producten of verzameling in dezelfde kast kunt opbergen als waar de producten of verzameling vertoond wordt. Vitrines met lades bieden de ideale oplossing voor mooi vertonen en toch opslag hebben in één. 

 

Waarvoor gebruik je een vitrinekast met lades?

Een vitrinekast vindt je bijvoorbeeld in musea, showrooms, winkels en in particuliere woningen. U kunt in iedere omgeving wel een vitrinekast plaatsen. Met LED verlichting komt de inhoud van uw vitrine nog beter tot zijn recht. De LED verlichting is te verkrijgen in diverse kleuren en kan geheel naar wens geplaatst worden. Ook de kleur van de vitrinekast met lades is geheel naar wens te kiezen evenals de afmetingen. De vitrine is ook nagenoeg stofvrij, dat scheelt u veel onderhoud van uw verzameling.

 

Levertijd van een vitrinekast met lades

Bij Vitrine Masters hebben we heel veel maten maar niet alles op voorraad, maar is altijd wel binnen 3 tot 6 weken leverbaar. Ook maatwerk is binnen 3 tot 6 weken leverbaar. Zo kunt u snel gebruik maken van uw kast.