Catalogus

LED Vitrine Verlichting

 

Er zijn vele soorten vitrineverlichting. Al onze vitrinekasten kunnen geleverd worden met LED verlichting of worden voorzien van halogeenverlichting. Nu vergt halogeen voor de meeste weinig uitleg dus gaan we wat dieper in op de nieuwe rage ''LED STRIPS'' Het voordeel van deze LED vitrine verlichting, is dat het licht niet alleen vanaf boven uit het plafond komt. Het licht van LED verlichting kan gelijkmatiger worden verdeeld doordat onze LED strips op de staande profielen aan de voorzijde van de kast gemonteerd worden. Ook in het plafond van de vitrinekast komt een LED strip waardoor de kast echt uniform wordt verlicht. Op het gebied van LED vitrine verlichting is de must have als u uw verzameling of producten goed wil uitlichten.

 

Het unieke aan ons LED vitrine verlichting / LED strip systeem

 

Middels een afstandbediening kunt u de LED strip verlichting ook dimmen of feller zetten, van koud-wit, naar helder wit schakelen, en naar geel (halogeenkleur) licht. U kunt de kleurbalans instellen van 2700 Kelvin (warm wit), tot 7000 Kelvin (koud wit). Ook kunt u het licht in de vitrinekast afstellen op de kleur van de verlichting in de ruimte van uw winkel of kantoor of woonkamer. Hierdoor kun u een mooi overeenstemmende lichtkleur in uw ruimte creëren wat de gewenste sfeer uitstraalt

 

Zuinige LED vitrine verlichting

 

Onze ledstrip heeft maarliefst een wattage van 28,8 watt per meter en 24 volt, en wordt gemonteerd over de gehele lengte van de vitrinekast. Voor alle situaties zijn LED strips de perfecte oplossing. U kunt alles perfect belichten, in iedere gewenste sfeer of kleur. De verlichting wordt geplaatst in een U profiel van aluminium met diffuser (transparant kunststof kapje) zodat u minder lichtpunten ziet en het zorgt ook voor een mooie gelijkmatige verdeling van het licht in de vitrinekast. De strip is vanaf de voorkant nauwelijks zichtbaar en dat maakt het systeem uniek.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden over verlichting in een Vitrinekast? Wij geven u graag meer informatie.

 

Klik op de vetgedrukte link voor een filmpje van onze LED strips: filmpje LED strip verlichting