vitrinemasters.com
Ruim 1200 vitrines Gratis geleverd in Nederland en Vlaanderen Niet goed, geld terug
Bereikbaar van 09:00 - 17:00 uur van ma t/m vrij 073-6899580

Catalogus

diepte maat
v

producten per pagina

producten per pagina

producten per pagina

Smalle Vitrinekasten | ondiepe vitrines

Smalle vitrinekasten hebben wij natuurlijk ook in het assortiment. En niet zo maar een paar! We hebben van 20cm diepte en 30cm diepte 42 modellen standaard online staan, variërend van 20cm breed t/m 480cm breed. We kunnen smalle vitrinekasten ook op maat maken natuurlijk mocht uw maat niet online staan. Zo bent u altijd verzekerd van de ideale vitrinekast voor uw toepassing.

Hoe zorg ik dat smalle vitrinekasten niet omvallen?

Omdat deze serie kasten een diepte hebben van 20 cm of 30 cm is het belangrijk dat de kasten vast gezet worden aan de muur of wand. Zeker de kleinere modellen en de modellen van 20cm diep. U kunt smalle vitrinekasten vast zetten d.m.v. een haakschroef die wij bij de kast bij leveren. U schroeft deze in de muur en haakt deze in de kast zodat deze nooit kan omvallen. Wij kunnen de vitrine indien gewenst ook voor u monteren en gebruiksklaar te maken.

Waarom een Smalle Vitrinekast

Ondiepe of smalle vitrinekasten worden vaak gebruikt wanneer er weinig of geen ruimte is. Denk dan aan een nis of ruimte achter een deur. Alle kasten kunnen ook voor u op maat gemaakt worden. Daarbij zijn alle dieptematen voor ondiepe vitrinekasten tussen de 10 en 30cm mogelijk. U kunt kiezen uit alle RAL kleuren, zodat de kast altijd in uw interieur past. De LED verlichting is in spots of in strips te bestellen. De LED strips zijn qua kleur aan te passen om zo een nog mooier effect te creëren.