Maatwerk vitrinekast 240 x 600 x 40 Volledige grootte weergeven

Uitlegvideo
TV Reclame RTL [4]

Maatwerk vitrinekast 240 x 600 x 40

Model 2x kast 3 meter

€ 7.450,00 ex. btw
€ 9.014,50 incl. btw

Creëer eigen offerte
Maatwerk offerte

240x600x40
?

Afmeting

De afmeting van de kast wordt weergegeven in centimeters: hoogte x breedte x diepte en betreft altijd de buitenmaat. De binnenmaat van de kast is in de breedte en diepte -5 cm, en in de hoogte -9  en grote kasten vanaf 90cm breed -12,2cm. Stelvoeten van 2cm hoogte die wij gebruiken zijn niet meegerekend in de totale hoogte.

Combinatie van draai en schuifdeuren
?

Deur(en)

De kasten zijn voorzien van of een hardglazen draaideur, of van glazen schuifdeuren met degelijk slot. In geval van een draaideur is deze altijd rechtsdraaiend maar op verzoek kunnen we de deur ook kosteloos linksdraaiend voor u maken. Schuifdeuren monteren we logischerwijs altijd aan de voorzijde.

Staande kasten van 20cm t/m 80 cm breed hebben standaard een draaideur aan de rechter zijde en deze is ook rechtsdraaiend. Ook kunnen er bij kasten van 70, 80, en 90cm draaideuren aan de 'voorzijde' gemonteerd worden. Staande kasten vanaf 90cm breed hebben altijd schuifdeuren van 6mm, en Hangvitrines hebben ook altijd schuifdeuren.

Wit gelakt ralkleur 9010
?

Kies uw kleur

Standaard kunt u kiezen uit aluminium of de kleur zwart, en u kunt gratis kiezen voor een glazen achterwand, een witte, grijze of zwarte wand. De gewenste kleur dient u aan te vinken bij opties. Zwart profiel heeft een kleine meerprijs t.o. aluminium vanwege de kosten voor het lakken. Een andere kleur is ook mogelijk, kies dan bij opties ''aluminium en houten delen op kleur'' en kies de gewenste kleur.

Aluminium vitrinekast witte beplating  vitrine met witte achterwand en zwart profiel  Glazen vitrinekast grijze bodem en plafond  Zwarte vitrinekast glas  Vitrine aluminium profiel met zwarte platen  vitrine met zwarte achterwand en zwart profiel

22x 10mm glas
?

Legborden

Alle legborden zijn altijd traploos in hoogte verstelbaar middels een bijgeleverde inbussleutel 2,5mm. Dit is heel eenvoudig te doen. Ook kunt u later altijd legborden toevoegen of verwijderen mocht dat gewenst zijn.

De legborden van kasten vanaf 160cm breed zijn opgedeeld in het midden i.v.m. de grote overspanning. U krijgt dan dus legborden die naast elkaar liggen en in het midden met een profiel worden ondersteund. Als u dus een kast heeft met 2 secties en u wil graag een etage extra bestellen, bestel dan 2 legborden!! Heeft u een kast met 3 secties, bestel dan 3 legborden voor een extra etage en met 4 secties 4 legborden.


Richtlijn draagvermogen legborden

kast met 5mm legborden max 10kg per legbord

kast met 6mm legborden max 12 kg per legbord

kast met 8mm legborden max 17 kg per legbord

kast met 10mm legborden 22,5 kg per legbord

kast met 12mm legborden max 30kg per legbord

Magneetrailen + ledspots
?

Verlichting

In onze vitrines gebruiken wij standaard halogeenspots van 35mm, 20 watt, en 12 volt. De kasten zijn ook uit te breiden met LED spots of LED strips. Kijk hier voor bij ''Opties Verlichting''.

Rondom hardglas
?

Hardglas Rondom

De wanden zijn allen voorzien van 4mm glas, maar op verzoek kunnen we ook kosteloos een dichte houten achterwand in de kast monteren. U kunt bij gratis opties aanvinken dat u een dichte achterwand wenst. Deze wordt dan in dezelfde kleur geleverd als bodem en plafond.

Druksloten en draaideursloten
?

Altijd een degelijk slot!

Alle kasten zijn voorzien van degelijk slot met 2 sleutels. Mogelijke dieven krijgen de kast niet zo maar open, de sloten werken in ieder geval inbraakvertragend. Ideaal voor winkels, bedrijven en personen met een dure collectie of verzameling.

Kast is verdeeld in meerdere secties
?

Kast in secties

Deze kast wordt opgedeeld in secties . Zo kan de kast altijd in onderdelen geleverd worden en op een verdieping of moeilijk bereikbare plek geplaatst worden. Zo kunnen we in een flat zonder lift, een groot kantoor op een verdieping, of bijvoorbeeld een oud grachtenpand met hogen stijle trappen gewoon leveren. De extra middenstlijl(en) die dan in de kast worden aangebracht worden gebruikt om de legborden te ondersteunen. De legborden in deze kasten worden i.v.m. de grote overspanning opgedeeld en komen naast elkaar te liggen.

Volledig gemonteerd op locatie
?

Volledige montage op locatie

Deze kast wordt geleverd in onderdelen en wordt op locatie opgebouwd. U hoeft geen extra kosten bij te betalen voor de montage. Wij nemen contact op om te bespreken hoe de situatie qua ruimte bij u thuis of op de zaak is. Aan de hand van uw informatie gaan we bepalen of we de kast gedeeltelijk bouwen, of dat we alles in losse onderdelen leveren. Onze eigen montage professionals zullen uw kast dan geheel opbouwen en gebruiksklaar maken. Dit neemt afhankelijk van de situatie en het model zo'n 3 tot 6 uur in beslag.

2x kast 3 meter

4u