vitrinemasters.com
Ruim 1200 vitrines Gratis geleverd in Nederland en België Niet goed, geld terug
Bereikbaar van 08:00 - 17:00 uur 073-6899580
LED vitrinekast 200 x 400 x 50

LED vitrinekast 200 x 400 x 50

(Model VM400-50 LED)

€ 4.334,00 ex. btw
€ 5.244,14 incl. btw

Specificaties

200x400x50
?

Afmeting

De afmeting van de kast wordt weergegeven in centimeters: hoogte x breedte x diepte en betreft altijd de buitenmaat. De binnenmaat van de kast is in de breedte en diepte -5 cm, en in de hoogte -9  en grote kasten vanaf 90cm breed -12,2cm. Stelvoeten van 2cm hoogte die wij gebruiken zijn niet meegerekend in de totale hoogte.

8x Schuifdeur
?

Deur(en)

De kasten zijn voorzien van of een hardglazen draaideur, of van glazen schuifdeuren met degelijk slot. In geval van een draaideur is deze altijd rechtsdraaiend maar op verzoek kunnen we de deur ook kosteloos linksdraaiend voor u maken. Schuifdeuren monteren we logischerwijs altijd aan de voorzijde.

kasten van 20cm t/m 80 cm breed hebben standaard een draaideur aan de rechter zijde en deze is ook rechtsdraaiend. Ook kunnen er bij kasten van 70, 80, en 90cm draaideuren aan de 'voorzijde' gemonteerd worden. Kasten vanaf 90cm breed en hang vitrines hebben altijd schuifdeuren.

Aluminium of zwart
?

Kies uw kleur

Standaard kunt u kiezen uit aluminium of de kleur zwart, en u kunt gratis kiezen voor een glazen achterwand, een witte, grijze of zwarte wand. De gewenste kleur dient u aan te vinken bij opties. Zwart profiel heeft een kleine meerprijs t.o. aluminium vanwege de kosten voor het lakken. Een andere kleur is ook mogelijk, kies dan bij opties ''aluminium en houten delen op kleur'' en kies de gewenste kleur.

Aluminium vitrinekast witte beplating  vitrine met witte achterwand en zwart profiel  Glazen vitrinekast grijze bodem en plafond  Zwarte vitrinekast glas  Vitrine aluminium profiel met zwarte platen  vitrine met zwarte achterwand en zwart profiel

4x 4 legborden 6mm
?

Legborden

Alle legborden zijn altijd traploos in hoogte verstelbaar middels een bijgeleverde inbussleutel 2,5mm. Dit is heel eenvoudig te doen. Ook kunt u later altijd legborden toevoegen of verwijderen mocht dat gewenst zijn.

De legborden van kasten vanaf 160cm breed zijn opgedeeld in het midden i.v.m. de grote overspanning. U krijgt dan dus legborden die naast elkaar liggen en in het midden met een profiel worden ondersteund. Als u dus een kast heeft met 2 secties en u wil graag een etage extra bestellen, bestel dan 2 legborden!! Heeft u een kast met 3 secties, bestel dan 3 legborden voor een extra etage en met 4 secties 4 legborden.


Richtlijn draagvermogen legborden

kast met 5mm legborden max 10kg per legbord

kast met 6mm legborden max 12 kg per legbord

kast met 8mm legborden max 17 kg per legbord

kast met 10mm legborden 22,5 kg per legbord

kast met 12mm legborden max 30kg per legbord

Rondom de schuifdeuren
?

Stofwering

Rondom de deuren zijn kunststof of aluminium antistof profielen aangebracht om stof zo veel mogelijk te weren. De deur sluit in tegen deze strips waardoor kieren perfect worden afgedicht. Zo voorkomen we dat de vitrine een groot stofnest wordt.

2,5 meter lang
?

Netsnoer

De kast heeft een geaard snoer en wordt standaard geleverd zonder schakelaar. Wilt u toch een schakelaar dan kunt u deze bij ''opties'' toevoegen.

Links, middenstijlen en rechts
?

Dimbare LED strips met afstandsbediening

De vitrineverlichting van het moment is toch wel LED strips. En dan niet zo maar LED strips maar LED strips die volledig zijn in te stellen met een afstandsbediening. De strips zijn dimbaar en u kunt de kleurtemperatuur zelf bepalen. U kunt alle waarden kiezen tussen de 2700° Kelvin (warm-wit) en 7000° Kelvin (koud-wit). U kunt dus altijd de kleur aanpassen aan wat u zelf thuis of op de zaak heeft. Bekijk hier een filmpje van de ledstrips die wij leveren: bekijk de ledstrips

Alle wanden glas
?

Hardglas Rondom

De wanden zijn allen voorzien van 4mm glas, maar op verzoek kunnen we ook kosteloos een dichte houten achterwand in de kast monteren. U kunt bij gratis opties aanvinken dat u een dichte achterwand wenst. Deze wordt dan in dezelfde kleur geleverd als bodem en plafond.

3 tot 6 weken na opdracht
?

Levertijden

De levertijd is afhankelijk van het model, de voorraad, en de plaats van levering. Wij streven er altijd naar om de bestelde kast binnen 3 tot 6 weken bij u te leveren. U zult begrijpen dat in dun bevolkte gebieden minder bestellingen zijn dan in de randstad en grote steden. Ook hebben wij vanwege de ruim 800 standaard kasten die wij leveren niet alle kasten voorradig. Uiteraard leveren wij uw kast z.s.m. bij u af. We rijden met eigen vervoer en zijn zeer flexibel met tijdsafspraken. We werken meestal met tijdsvakken van 3 uur.

P.S. In vakantieperiodes kan de levertijd tot maximaal 3 weken uitlopen.

In onderdelen en montage op locatie
?

Levering

Een standaard levering is achter de eerste deur begane grond. De vitrine wordt in z'n geheel geleverd t/m een breede van 3 meter, met uitzondering van eventuele schuifdeuren en legborden. Die worden meestal los meegeleverd. Natuurlijk hebben we ook een service dat we de kast in onderdelen kunnen leveren en compleet opbouwen op locatie mocht dat nodig zijn i.v.m. ruimtegebrek of plaatsing op een verdieping. Vanaf kasten van 320cm breed is de complete monatge inbegrepen. De chauffeur is tevens altijd een ervaren monteur en die zal tegen een kleine vergoeding de kast netjes plaatsen/ophangen, uitpakken, waterpas stellen, de legborden plaatsen, de kast wordt schoon achtergelaten, en het verpakkingsmateriaal wordt voor u afgevoerd.

Wilt u een bezorging incl plaatsing en gebruiksklaar maken of compleet in onderdelen? Kijk dan bij ''opties'' en vink deze optie aan.

Kast heeft 4 gekoppelde delen van 100cm
?

Kast in secties

Deze kast wordt opgedeeld in secties . Zo kan de kast altijd in onderdelen geleverd worden en op een verdieping of moeilijk bereikbare plek geplaatst worden. Zo kunnen we in een flat zonder lift, een groot kantoor op een verdieping, of bijvoorbeeld een oud grachtenpand met hogen stijle trappen gewoon leveren. De extra middenstlijl(en) die dan in de kast worden aangebracht worden gebruikt om de legborden te ondersteunen. De legborden in deze kasten worden i.v.m. de grote overspanning opgedeeld en komen naast elkaar te liggen.

Volledig gemonteerd op locatie
?

Volledige montage op locatie

Deze kast wordt geleverd in onderdelen en wordt op locatie opgebouwd. U hoeft geen extra kosten bij te betalen voor de montage. Wij nemen contact op om te bespreken hoe de situatie qua ruimte bij u thuis of op de zaak is. Aan de hand van uw informatie gaan we bepalen of we de kast gedeeltelijk bouwen, of dat we alles in losse onderdelen leveren. Onze eigen montage professionals zullen uw kast dan geheel opbouwen en gebruiksklaar maken. Dit neemt afhankelijk van de situatie en het model zo'n 3 tot 6 uur in beslag.

Product opties
Opties. (prijzen zijn ex b.t.w.)
 
392,00
?

Spiegelachterwand

U kunt kiezen om uw kast te voorzien van een spiegelwand. Het voordeel is dat u zo ook objecten vanaf de achterzijde kunt bekijken zoals bij modelbouw, modelwagens, kristal, klokken en andere verzamelobjecten. Let wel op als u ledstrips neemt in de vitrinekast, dat dit enigszins kan reflecteren in de achterwand.

 
560,00
?

Matglazen Achterwand

U kunt i.p.v. een glazen of houten achterwand ook kiezen voor een matglazen achterwand. Als u al matglas (ook wel melkglas of satijnglas genoemd) in huis heeft kunt u het mooi laten aan sluiten bij de rest van uw meubelen. Ook is matglas geschikt om een minder fraaie muur weg te werken, maar het is vooral mooi in een vitrinekast.

 
19,50
?

Schoonmaakset

U kunt bij de vitrine een professioneel schoonmaak middel met glasdoek en handschoenen bestellen. U krijgt een bus schuimreiniger wat in de autoindustrie wordt gebruikt en een speciale doek. U kunt daar bij juist gebruik uw kast volledig streeploos mee poetsen. Niet te veel aanbregen en uw doek enigszins droog houden. We hebben al veel middelen geprobeerd maar dit middel maakt naar onze mening super goed schoon en is een echte aanrader!!

Reinigingsset vitrinekasten

 
45,00
?

Glazen Legborden

Er kunnen altijd extra glazen legborden aan een vitrine toegevoegd worden. Standaard wordt deze vitrine geleverd met 4 legborden van 6mm dik. De legborden zijn traploos verstelbaar met een inbussleutel 2,5mm, en kunnen 12kg dragen per glasplaat.

LET OP: bij een kast met meerdere secties liggen er soms, 2, 3 of 4 legborden naast elkaar. Bij bijvoorbeeld een kast met 2 secties besteld u dus voor 1 etage extra 2 legborden, Voor een kast met 3 secties besteld u dan 3 legborden, en 4 bij secties besteld u voor 1 etage 4 legborden.

 
140,00
?

Aluminium Anti Stofstrips

Op alle vitrines met schuifdeuren kunt u kiezen om een aluminium stofstrip in het midden te plaatsen. Als de kast niet open gaat dan komt er ook echt geen stof binnen met so'n strip. Een nadeel van deze strip is dat in het middden het zicht onderbroken. Het is dus de afweging tussen extra stofafdichting, of een volledigtransparante voorkant.

Stofstrip

 
457,00
?

Kast 210cm hoog i.p.v. 200cm

U kunt kiezen om u kast extra hoog te maken. I.p.v. 200cm kunnen we de kast ook 210 cm hoog maken zodat u meer ruimte in de hoogte krijgt. De binnenmaat van de kast wordt dan bij kasten t/m 80cm 201cm, en bij kasten vanaf 90cm 197,8cm.

 
686,00
?

Kast 220cm hoog i.p.v. 200cm

U kunt kiezen om u kast extra hoog te maken. I.p.v. 200cm kunnen we de kast ook 220 cm hoog maken zodat u meer ruimte in de hoogte krijgt. De binnenmaat van de kast wordt dan bij kasten t/m 80cm 211cm, en bij kasten vanaf 90cm 207,8cm.

Gratis Opties
 
?

Haaks Profiel i.p.v. Kwart Rond

U kunt kiezen om een strak haaks profiel te nemen in plaats van een kwart rond profiel. Het staande profiel wordt dan vervangen voor de 90° variant. Deze optie is gratis!

Haaks Profiel

 
?

Houten achterwand i.p.v. glas

U kunt kosteloos kiezen voor een dichte houten achterwand. De achterwand wordt dan geleverd in de kleur van de bodem en het plafond. Vooral in combinatie met ledstrips is een dichte achterwand een aanrader. Zo heeft u optimale lichtreflectie en wordt het licht zeer gelijkmatig verdeeld. Een dichte achterwand kan natuurlijk ook dienen om een minder fraaie muur weg te werken.

 
?

Liever een witte bodem en plafond?

Het kan zijn dat u een aluminium frame, of zwart frame wil met een witte bodem en plafond. U kunt er dan voor kiezen om dit kosteloos te laten aanpassen. Wij zorgen er dan voor dat deze delen in het wit worden gemonteerd. 

 
?

Liever een grijze bodem en plafond?

Het kan zijn dat u een zwart frame wil met een grijze bodem en plafond. U kunt er dan voor kiezen om dit kosteloos te laten aanpassen. Wij zorgen er dan voor dat deze delen in het grijs worden gemonteerd. 

 
?

Liever een zwarte bodem en plafond?

Het kan zijn dat u een aluminium frame wil met een zwarte bodem en plafond. U kunt er dan voor kiezen om dit kosteloos te laten aanpassen. Wij zorgen er dan voor dat deze delen in het zwart worden gemonteerd

 
?

Stekker via de bovenzijde

Standaard komt het netsnoer via de onderzijde van de kast uit. We kunnen het snoer ook kosteloos aan de bovenzijde van de vitrine monteren als u daar bijvoorbeeld uw stroompunt heeft.

Ral Kleur
Aluminium delen op kleur 
 
831,00
?

Uw kast in een andere kleur

Wilt u uw kast in een andere kleur?? Geen probleem! Als u voor een ralkleur kiest dan worden alle aluminium delen in de kleur mee gelakt. Zo kunt u altijd een kleur kiezen die u mooi vindt of past bij uw huisstijl. Vink deze optie aan en uw wordt automatich naar een pagina geleid waar u uit één van de 220 beschikbare kleuren kan kiezen. Het bedrag wordt opgeteld bij het totaalbedrag van de kast.

Andere producten met dezelfde breedte

Vitrinekast 200 x 400 x 40
Vitrinekast
200 x 400 x 40
€ 3.233,00excl. btw
Bekijk Details
Hang Vitrine 80 x 400 x 25
Hang Vitrine
80 x 400 x 25
€ 2.081,00excl. btw
Bekijk Details
Wandvitrine met ledverlichting 80 x 400 x 25
€ 3.071,00excl. btw
Bekijk Details
Vitrine met opbergruimte 200 x 400 x 50
€ 4.014,00excl. btw
Bekijk Details
Vitrine met lades 200 x 400 x 50
Vitrine met lades
200 x 400 x 50
€ 4.574,00excl. btw
Bekijk Details
Vitrinekast 200 x 400 x 50
Vitrinekast
200 x 400 x 50
€ 3.572,00excl. btw
Bekijk Details
LED vitrinekast 200 x 400 x 30
LED vitrinekast
200 x 400 x 30
€ 3.694,00excl. btw
Bekijk Details
Hang Vitrine 80 x 400 x 30
Hang Vitrine
80 x 400 x 30
€ 2.226,00excl. btw
Bekijk Details
Wand Vitrinekast met ledstrips 80 x 400 x 30
€ 3.225,00excl. btw
Bekijk Details
Vitrine met opbergruimte 200 x 400 x 60
€ 4.398,00excl. btw
Bekijk Details
Vitrine met lades 200 x 400 x 60
Vitrine met lades
200 x 400 x 60
€ 4.958,00excl. btw
Bekijk Details
Hang Vitrine 80 x 400 x 35
Hang Vitrine
80 x 400 x 35
€ 2.381,00excl. btw
Bekijk Details
Hang Vitrinekast met ledstrips 80 x 400 x 35
€ 3.389,00excl. btw
Bekijk Details
Vitrinekast 200 x 400 x 60
Vitrinekast
200 x 400 x 60
€ 3.911,00excl. btw
Bekijk Details
LED vitrinekast 200 x 400 x 40
LED vitrinekast
200 x 400 x 40
€ 4.014,00excl. btw
Bekijk Details
Hang Vitrine 100 x 400 x 20
Hang Vitrine
100 x 400 x 20
€ 2.081,00excl. btw
Bekijk Details
Wandvitrine met ledverlichting100 x 400 x 20
€ 3.139,00excl. btw
Bekijk Details
Vitrinekast 200 x 400 x 20
Vitrinekast
200 x 400 x 20
€ 2.820,00excl. btw
Bekijk Details
Hang Vitrine 100 x 400 x 25
Hang Vitrine
100 x 400 x 25
€ 2.226,00excl. btw
Bekijk Details
Wandvitrinekast met ledstrips 100 x 400 x 25
€ 3.292,00excl. btw
Bekijk Details
Wand Vitrinekast met ledverlichting 100 x 400 x 30
€ 3.457,00excl. btw
Bekijk Details
Hang Vitrine 100 x 400 x 30
Hang Vitrine
100 x 400 x 30
€ 2.381,00excl. btw
Bekijk Details
Vitrinekast 200 x 400 x 30
Vitrinekast
200 x 400 x 30
€ 3.191,00excl. btw
Bekijk Details
LED vitrinekast 200 x 400 x 60
LED vitrinekast
200 x 400 x 60
€ 4.654,00excl. btw
Bekijk Details
Hang Vitrine 100 x 400 x 35
Hang Vitrine
100 x 400 x 35
€ 2.549,00excl. btw
Bekijk Details
Hang Vitrinekast met ledstrips 100 x 400 x 35
€ 3.634,00excl. btw
Bekijk Details
Hang Vitrine 120 x 400 x 20
Hang Vitrine
120 x 400 x 20
€ 2.226,00excl. btw
Bekijk Details
Wandvitrinekast met ledverlichting 120 x 400 x 20
€ 3.360,00excl. btw
Bekijk Details
Hang Vitrinekast 120 x 400 x 25
Hang Vitrinekast
120 x 400 x 25
€ 2.381,00excl. btw
Bekijk Details
Hang Vitrinekast met ledverlichting 120 x 400 x 30
€ 3.702,00excl. btw
Bekijk Details