vitrinemasters.com
Ruim 1200 vitrines Gratis geleverd in Nederland en Vlaanderen Showroom open op afspraak
Bereikbaar van 09:00 - 17:00 uur van ma t/m vrij 073-6899580

Catalogus

Diepte maat
v

producten per pagina

producten per pagina

producten per pagina

LED Vitrines: Wat is LED verlichting voor in de Led vitrinekast?

Led vitrines zijn echt de specialiteit van Vitrine Masters. Alleen in de categorie led vitrines hebben wij al meer dan 100 led vitrinekasten online staan. Wij monteren de ledstrips nauwelijks zichtbaar aan de voorzijde van de op de staanders van deze vitrines en werken alle draden keurig weg. Ook in het plafond van deze vitrinekasten zit altijd een ledstrip gemonteerd die we netjes infrasen. De ledstrips worden in een aluminium profiel weggewerkt en worden afgedekt met een kunststof diffuser die het licht gelijkmatig over de vitrinekast verspreid.

 

Afstandsbediening bij een led vitrinekast

Een led vitrinekast wordt altijd geleverd met een afstandsbediening met traploze dim functie incl driver en ledcontroller. ook de warmtekleur van onze ledverlichting is geheel naar wens aan te passen. De lichtwarmte van elke led vitrinekast is regelbaar evenals de sterkte van het licht. Een led vitrinekast gebruikt op volle sterkte 28,8 watt per meter per uur en kan in alle kleuren tussen de 2700 en 6000 kelvin ingesteld worden (koud, helder en warm wit). U kunt dus de kleur van de LED vitrines aanpassen aan de kleur van uw verlichting in woonkamer, winkel of kantoor. Onze led vitrines zijn ook op maat leverbaar.

 

Wat verbruiken led vitrines?

Een gemiddelde led vitrinekast kast van 2 meter hoog en een meter breed verbruikt 138,24 watt per uur op volle sterkte. Een werkdag van 8 uur staat dan gelijk aan 1105 watt, dit komt neer op ongeveer € 0,27 per dag. Het voordeel is dat deze led vitrines heel erg veel licht geven, en het dus nauwelijks nodig is om de led op volle sterkte te laten branden. Op halve sterkte is ruim voldoende dus de kosten zullen nog lager uitvallen. Kortom; led vitirnes zijn kostenbesparend!