vitrinemasters.com
Ruim 1200 vitrines Gratis geleverd in Nederland en Vlaanderen Niet goed, geld terug
Bereikbaar van 09:00 - 17:00 uur van ma t/m vrij 073-6899580

Gevolgen Corona Virus

Niemand komt meer onder de gevolgen van het Corona Virus uit. Zo ook Vitrine Masters niet maar we moeten er met z'n allen het beste van maken. Ook bij Vitrine Masters hebben we maatregelen genomen om eventuele verspreiding te voorkomen en te zorgen dat in ieder geval de productie niet stil komt te liggen. De onderstaande punten worden toegelicht.

  • Meeste leveringen worden minimaal uitgesteld tot 6 april
  • Onze productie gaat wel op volle kracht door
  • Vitrine Masters heeft voorraad voor 4 maanden
  • Bestellingen worden normaal aangenomen en verwerkt
  • Bezoek aan de fabriek mag met maximaal 2 personen
  • Ons Kantoorpersoneel werkt van uit huis
  • Al ons personeel is werkzaam
  • Werknemers zijn verzocht zich te houden aan richtlijnen RIVM

 

Alle leveringen zijn tot minstens 6 april uitgesteld. Wij wachten op nadere informatie van het kabinet en RIVM voor dat wij beslissingen nemen gerelateerd aan transport. Uw en onze veiligheid staat daarbij voorop.

Doordat onze eigen chauffeurs/monteurs niet tot nauwelijks rijden kunnen we deze inzetten op de werkvloer waardoor er extra productie capaciteit ontstaat. Wij zullen dus in staat zijn meer productie te draaien.

Gelukkig hebben we net nieuwe voorraden binnen zodat we voor minstens 3 tot 4 maanden vooruit kunnen met de productie. Na contact met onze belangrijkste leveranciers zoals glas, aluminium en hout is gebleken dat er voorraad genoeg is. Zo hebben we in een depot bijvoorbeeld nog zo'n 8000 kg extra aluminium liggen buiten onze gewone voorraad. Ook LED verlichting en dergelijke is voldoende op voorraad en zijn we niet afhankelijk van derden.

Bestellingen worden normaal afgehandeld. Voor nu is de verwachting dat nieuwe bestellingen niet heel veel vertraging op hoeven te lopen maar dat kan afhankelijk van nieuwe maatregelen wel gebeuren. De situatie in de rest van de wereld wordt goed in de gaten gehouden door ons en de verwachting met deze maatregelen is dat na ongeveer 2 maanden het leven net zoals in China weer naar het normale toegaat. Vanaf dan zullen we met dubbele capaciteit transport gaan rijden. Dit hebben we in eigen beheer en is voor ons uitvoerbaar.

Bezoeken aan de fabriek worden toegelaten met maximaal 2 personen en daarbij wordt gepaste afstand gevraagd. Er worden geen handen geschut of direct contact gemaakt. De koffie slaan we over en houden het niet langer dan noodzakelijk. Maar uiteraard bent u welkom. Kom niet als u klachten heeft.

Er zit 1 persoon op kantoor en verder werken de andere collega's van kantoor vanuit huis. Er werken op dit moment geen mensen bij ons met naar schoolgaande kinderen en er blijft gepaste afstand tussen de collega's. Er werken niet meer dan 2 mensen per afdeling en die staan minimaal 5 meter uit elkaar.

Al ons personeel is aan het werk, ofwel vanuit huis of in de fabriek. We lopen dus nog geen vertraging op tijdens het bouwproces, sterker nog de productiecapaciteit wordt verhoogt omdat we nu meer mensen in de binnendienst hebben.

Onze werknemers is gevraagd thuis te blijven buiten werktijden en alleen voor strikt noodzakelijke zaken de deur uit te gaan. We volgen de richtlijnen RIVM en gaan nog een stap verder hier in. Deuren blijven open zodat er geen contact is met klinken, schoenen en kleding worden verwisseld bij binnenkomst.

Met deze maatregelen kunnen we doorgaan en jullie ook blijven dienen. De kasten die besteld en gebouwd worden of zijn worden tijdelijk opgeslagen hier. We hebben genoeg ruimte om dat te doen. Zodra we kunnen leveren gaan we alles met dubbel transport uitleveren, materieel en mensen zijn aanwezig bij Vitrine Masters

Iedereen heel veel sterkte en gezondheid gewenst de komende tijd!