Catalogus

Hoekvitrines voor iedere toepassing

hoekvitrines zijn erg mooi en toe te passen in zowel zakelijke als particuliere toepassingen. Weinig ruimte? Geen punt, een hoekvitrine neemt namelijk veel minder ruimte in dan een recht vitrinekast. Hoekvitrines zijn Verkrijgbaar in diverse standaardmaten, maar ze zijn ook geheel op maat naar uw wensen te maken. Zo voldoet de vitrine altijd aan uw wensen. 

 

De mogelijkheden van hoekvitrines

Onze hoekvitrines worden gemaakt van aluminium en glas. Met of zonder verlichting, in elke gewenste kleur en maat. Alles is mogelijk bij Vitrinemasters. De snelle levertijd van 3 weken voor maatwerk en binnen een week voor standaardmaten zorgt ervoor dat u niet lang pon uw hoekvitrine hoeft te wachten.

 

hoekvitrines met LED verlichting

De hoekvitrines zijn leverbaar met LED verlichting. Hiermee komen uw producten, of uw verzameling het best tot zijn recht. U kunt de lichtintensiteit, de kleur en de helderheid eenvoudig zelf instellen met de meegeleverde afstandsbediening. 

 

Wilt u advies op maat? Maak dan vandaag nog een afspraak om te komen kijken in de showroom/fabriek in Nieuwkuijk op de Kerkstraat 36a.