vitrinemasters.com
Ruim 1200 vitrines Gratis geleverd in Nederland en Vlaanderen Niet goed, geld terug
Bereikbaar van 09:00 - 17:00 uur van ma t/m vrij 073-6899580

Catalogus

breedte maat
v
hoogte maat
v
diepte maat
v

producten per pagina

producten per pagina

producten per pagina

Hangvitrines voor iedere toepassing

Hangvitrines zijn erg mooi en toe te passen in zowel zakelijke als particuliere toepassingen. Verkrijgbaar in diverse standaard maten, maar hangvitrines zijn ook geheel op maat naar uw wensen te maken. Zo voldoet de hangvitrine altijd aan wat u precies wil hebben. Onze hangvitrines worden gemaakt van aluminium en glas en zijn ook als staande vitrine te plaatsen.

 

De mogelijkheden van Hangvitrines

Met of zonder verlichting, in elke gewenste kleur en maat. Alles is mogelijk bij Vitrine Masters. Is het voor uw verzameling of voor uw producten? Voor iedere toepassing geven wij het juiste vitrine advies. U kunt langskomen om in de fabriek diverse hangvitrines te bekijken. Samen met u stellen we een kast samen en geven we advies op maat. U bepaald zelf de afmetingen van de hangvitrine. Wilt u hoog, groot, smal, breedt, diep of juist klein en ondiep, alles is mogelijk. De hangvitrines worden waar mogelijk gemonteerd geleverd en indien gewenst door een vakman vakkundig geplaatst en gebruiksklaar gemaakt.

 

Wandvitirnes met LED verlichting

Net als alle vitrines zijn ook de wandvitrines leverbaar met LED verlichting zoals spots en LED strips. Hiermee komen uw producten, of uw verzameling het best tot zijn recht. Ook de LED is in diverse kleuren te verkrijgen en zorgt ervoor dat uw wandvitrine echt een eyecatcher wordt.

 

U kunt een afspraak maken om te komen kijken naar onze wandvitirnes in de showroom/fabriek in Nieuwkuijk op de Kerkstraat 36a. Bel ons vandaag nog!